X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Quiche Keurig

Eetcafé Quiche Keurig, Gent

Adres:

Koningin Elisabethlaan 57
9000   Gent

Toon de ligging

Type:

Eetcafe, koffiebar

Faciliteiten:

Terras

Quiche Keurig in de media

Quiche Keurig, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 20 03 2013. Citaat:

"Naast de verwachte quiches zijn er ook ontbijt, zoetigheden, belegde broodjes, pasta en salades. Die twee laatste kun je zelf samenstellen volgens een erg leuk concept. Je kiest je basis, bijvoorbeeld rucola voor het slaatje, en kan vervolgens aanvullen met extra ingrediënten en dressings. Voor de pasta is er keuze uit een aantal sauzen, die je vervolgens ook mag afwerken met een aantal toppings. Goed gevonden, want het betekent dat je erg creatief kan zijn en altijd wat anders op je bord kan krijgen."

Beoordeling Zone09: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Quiche Keurig

Verschenen in elidesc says op 04 06 2012. Citaat:

"Quiche Keurig blijkt een gezellig ontbijt-, lunch- en koffieadres te zijn met een gemoedelijke inrichting: houten tafels, centraal een grote koeltoog, een tuinterras. Het woord ‘warm’ komt in mij op. Op het krijtbord achter de toog staat het gamma aan broodjes, slaatjes en pasta’s. De laatste kun je zelf samenstellen (welke sla / pasta, welke dressing / saus, welke topping), maar wat bestel je in een zaak die Quiche Keurig gedoopt werd? Quiche uiteraard!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Quiche Keurig

Verschenen in gentblogt.be op 14 06 2011. Citaat:

"Deze keer koos ik een tafeltje vooraan, met zicht op de straat. Als je alleen bent, is het best leuk om naar de mensen te kijken. Ik koos het kleine ontbijt: een koffie en een croissant. Simpel maar eigenlijk net wat ik nodig had, een plaats om rustig te zitten (al vind ik dat de koelkast wel veel lawaai produceert eigenlijk). Ik betaalde dan ook de 3 euro met de glimlach. Voor wie meer tijd heeft, zijn er ook meer uitgebreide formules."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van eetcafé Quiche Keurig

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.