Kinepolis Gent - Decascoop

Kinepolis Gent - Decascoop, Gent

Ter Platen 12
9000 Gent
09 265 06 00

Categorie: uitgaan, podia, film

Kinepolis Gent - Decascoop

Kinepolis Gent, voorheen Decascoop Gent, is het grootste bioscoop complex van Gent. Er zijn 12 film zalen. Daarvan zijn er 10 digitale filmzalen. In 2 van de digitale zalen vinden 3D-film voorstellingen plaats.

In 2007 kregen alle bioscoopzetels een nummer en kan je nu (al dan niet online) je zetel reserveren. Kinepolis Gent kreeg in 2009, 28 jaar na opening van Decascoop, een grondige facelift. De hoofdinkom werd grondig gerestyled, met automatische kassa’s en selfservice-shops.

Kinepolis Gent staat gekend om haar iets commerciëlere filmprogrammatie en is ook bekend van het jaarlijkse Filmfestival te Gent.

Website Kinepolis Gent (Decascoop)

Op de website vind je alle praktische informatie voor je filmavond in Kinepolis Gent: overzicht van alle films, de volledige film agenda, de programmatie per filmzaal, hoe reserveren, info tarieven en kortingstarieven, link naar de ander bioscopen van de Kinepolis groep (Kinepolis Oostende, Kinepolis Brugge, Kinepolis Kortrijk, ...), special events (Ladies @ the movies), biosccoopcheques.

Bijkomende links Kinepolis Gent:

Filmfestival Gent
Op de site ontdek je het programma, nieuws, agenda, de avant-premières, de filmtips van het jaarlijkse Film Festival te Gent.

Cinenews - Zone 09/Film
Sites met filmbesprekingen, trailers, avant premières en ander film nieuws.

Film-Plateau
Webstek van de universitaire filmclub en filmzaal Plateau te Gent.

Oriëntatiepunten in de buurt

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.