Bibliotheek Gent

Bibliotheek Gent, Gent

Bibliotheek Gent | Openbare Bibliotheek Gent
Graaf van Vlaanderenplein 40
9000 Gent
09 266 70 00

Categorie: openbaar nut

Bibliotheek Gent

De hoofdbibliotheek van Gent ligt aan het Zuid. Je kan de bibliotheek vinden aan het Wilson Woodrowplein te Gent, net naast het administratief centrum van de Stad Gent.

De andere vestigingen van de openbare bibliotheek Gent liggen verspreid over de deelgemeenten van Gent.

De Bibliotheek Gent is uiteraard veel meer dan boeken lenen, informatie zoeken of gratis surfen op internet. Er vinden veel activiteiten plaats in de Bibliotheek Gent Zuid: vertelnamiddagen, tentoonstellingen, bibliotheekweek, leesgroepen, lezingen en voordrachten, speciale activiteiten voor kinderen.

Website Bibliotheek Gent

Bevat alle informatie voor je bezoek aan de bibliotheek: online catalogus boeken, openingsuren, lenen van boeken, online verlengen van een boek, activiteiten programma.

Bijkomende links Bibliotheek Gent:

Universiteitsbibliotheek
Alle nuttige informatie over de bibliotheken van de universiteit: adres, ligging, openingsuren, collecties, bibliotheeknetwerk, ontlenen en verlengen van boeken en tijdschriften.

De Bib, het leven van A tot Z
Nuttige informatie over de Vlaamse openbare bibliotheken. Via de site krijg je ook toegang tot interessante databanken. Je hebt ook een interessante en gebruiksvriendelijke zoekfunctie.

Digitale bibliotheek van de Koninklijke Bibliotheek van België
Deze bibliotheek biedt internauten waar ook ter wereld toegang tot het volledige gedigitaliseerde erfgoed van de ‘Albertina’.

Oriëntatiepunten in de buurt

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.