Patyntje

Restaurant Patyntje, Gent

Adres:

Gordunakaai 91
9000   Gent

Toon de ligging

Telefoon:

09 222 32 73

Chef-kok:

Ria Boelens

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 240
Comfort: 1 vork

Faciliteiten:

Parking, terras

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:30 - 22:00

Patyntje in de media

Hugues en Vera de Breyne - eigenaars 't Patyntje en Nenuphar - lanceren Print a Gift

Verschenen in eigen redactie op 04 12 2013.

Print a Gift is een onlineplatform waar je 24 uur op 24 terechtkunt om een cadeaubon aan te kopen én te printen. Bovendien kun je de cadeaubon zelfs per mail direct naar de begunstigde versturen.

Hugues de Breyne vertelt hoe het idee ontstaan is. 'We hebben zelf twee restaurants, ’t Patyntje en Nenuphar, en daar werkten we met het systeem van cadeaubonnen. Maar het was vaak een heel gedoe om de betalingen te checken, de bonnen met de post te versturen, soms kwam de bon te laat - of helemaal niet – toe. Zo rijpte de gedachte om een systeem te creëren waarmee mensen van bij hun thuis - of om het even waar – een bon kunnen aankopen en zelf printen. We surfen op die manier mee op de golf van het onlinegebeuren en spelen in op de behoeften van de steeds toenemende groep internetgebruikers.'

De werkwijze is uiterst makkelijk. Je kiest een rubriek, daarbinnen een zaak, je bepaalt het bedrag en de persoon aan wie je de bon wenst te schenken. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Je kunt ook een mail laten sturen naar de persoon aan wie je de bon schenkt. 'In dat laatste geval raden we de gebruikers aan een bijkomend sms-je met het bericht "Check your mail" te sturen naar de begunstigde', preciseert Vera de Breyne.

'De meeste bonnen zijn één jaar geldig en ze zijn bovendien twee maanden gratis verlengbaar. Personen die hun bon nog niet gebruikt hebben, krijgen twee maanden voor de vervaldatum een herinneringsmail van ons om hun bon tijdig te benutten.' Kwestie van je gift ook daadwerkelijk te ontvangen…

Website: Print a Gift

Vol au vent: Favoriete adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van vol-au-vent restaurants:
Brasserie Lids (Antwerpen), Brasserie Ploegmans (Brussel), Brasserie Vinois (Sint-Martens-Latem), Brasseurs (Antwerpen), Het Genot op den Berg (Maarke-Kerkem), Patyntje (Gent), Restaurant de la Bourse (Brussel), Resto Henri (Brussel), De Stroobander (Hasselt), De Talurelekker (Brussel), Taverne du Passage (Brussel)

Lees het volledige artikel (externe link)

Steak Tartaar: Favoriete adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van steak tartaar restaurants:
Au Vieux Port (Antwerpen), Au Vieux Saint-Martin (Brussel), Le Beau Séjour (Binche), Bistro Mathilda (Oostende), Brasserie de la Gare (St-Agatha -Berchem), Brasserie L'Abbateur (Sint-Jans-Molenbeek), Brasseurs (Antwerpen), Cafe Theâtre (Gent), Chez Marie (Anderlecht), De Goei Goesting (Hasselt), De Kruier (Knokke-Heist), Parkhotel (Kortrijk), Patyntje (Gent), Sallamangee (Vilvoorde), Taverne du Passage (Brussel).

In de buurt van restaurant Patyntje

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.