Pain D'olive

Alle persartikels over restaurant Pain D'olive

Pain d'Olive, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 10 2013. Citaat:

"Ik ruik eigenlijk al meteen dat mijn spaghetti zal smaken en bij de eerste hap wordt mijn vermoeden bevestigd: het sausje heeft voldoende pit, de ansjovis is goed aanwezig en het geheel werd afgewerkt met wat peterselie en geschaafde Parmezaanse kaas. Wat me meteen opvalt: er werden appelkappertjes gebruikt in plaats van de doordeweekse kleine kappertjes. Een goed idee: het is minder overheersend van smaak en het geeft het gerecht een frisse toets."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.