Naturell

Alle persartikels over restaurant Naturell

Naturell, Gent

Verschenen in june.be op 29 08 2017. Citaat:

Hebben we met alle zintuigen gegeten? Yep. Smaak- en geurzin zaten goed, we gaven onze ogen en oren de kost en konden het niet laten om aan de verse kruiden naast ons tafeltje te zitten frunniken. Een naturelle houding, quoi.

Lees het volledige artikel (externe link)

Naturell

Verschenen in Captain Critic op 23 02 2017. Citaat:

De eerste gang is meteen de mooiste: paling - rode biet - buikspek.

Buikspek is best een hip stuk vlees geworden, na jaren van verwaarlozing. Elk zichzelf respecterend restaurant met culinaire aspiraties zet het tegenwoordig op de kaart. Bij Naturell laat men het buikspek samengaan met paling, verschillende structuren van rode biet en frisse groene kruiden. De presentatie en de kleuren zijn een lust voor het oog, de smaak is zo mogelijk nog beter.

Beoordeling: uitstekend.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Naturell in Gent: Culinair spektakel in historisch huis

Verschenen in knackweekend.be op 29 10 2015. Citaat:

Lieven Lootens is een bekwame kok, die ook de jongste kooktechnieken beheerst. Zijn restaurant Naturell, ondergebracht in een historisch huis aan het water, heeft een natuurlijke inrichting en een open keuken.

WeekendKnack degusteerde het viergangenmenu. Mooie gerechten, rijk aan groenten, natuurlijk van smaak en royaal van formaat. Ook de bediening was heel attent en op niveau.

Lees het volledige artikel (externe link)

Naturell, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 21 08 2014. Citaat:

"De volgende gang zijn gemarineerde biotomaten, sorbet en confituur van tomaat, zoutmelde, schorrekruid en fregola (pasta uit Sardinië). Subliem. Ook de begeleidende wijn, een sauvignon blanc uit Roemenië is een schot in de roos. De smaaksensatie pata negra is top, maar voor ons is al de rest een even grote sensatie. Bij de oosters aandoende wilde Sokeyezalm met radijsjes, tataki, dashi, sojasaus en witte raapjes krijgen we een visuele en geursensatie. Door middel van droog ijs in een thee van algen wordt de tafel in rook gehuld. Uniek in Gent."

Beoordeling DM.City Gent: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Beste Benelux Groentenrestaurant 2015: genomineerden

Verschenen in eigen redactie op 07 05 2014. Citaat:

Vier restaurants uit Vlaanderen, 4 uit Wallonië en Groothertogdom Luxemburg en 4 uit Nederland dingen mee naar de titel van Beste Benelux Groenterestaurant 2015. Daarmee schiet de wedstrijd voor het Beste Benelux Groenterestaurant definitief uit de startblokken.

Een professionele jury onder leiding van Frank Fol, De Groentekok, zal de genomineerde restaurants één voor één bezoeken en beoordelen. Daarna zal er 1 grote winnaar uit elke regio worden gekozen. Dat betekent dat zowel Vlaanderen, Wallonië/Groothertogdom en Nederland hun 'Beste Groenterestaurant' mogen verwelkomen.

De genomineerden voor Vlaanderen en Wallonië zijn: Taste and Colours (Kortrijk), Vous lé Vous (Wimmertingen) , Naturell (Gent), Graanmarkt 13 (Antwerpen), Little Asia (Brussel), Maison Lemonnier (Lavaux St-Anne), Le Coq aux Champs (Tinlot) en Fruits de la Passion (Perwez).

Meer info en stemmen via website 'Denk Groenten'.

Uniek concept in nieuw restaurant Naturell

Verschenen in hln.be op 04 04 2014. Citaat:

""Kijk, voel, ruik, denk, proef, geniet, deel en beleef", zo kondigt Naturell haar belevingsmenu aan. In dat nagelnieuwe restaurant in hartje Gent wil chef Lieven Lootens een totaalbeleving. Met kortfilmpjes, geuren, kleuren en geluidsfragmenten doet Lootens een nieuwe wind waaien in de Gentse restaurantwereld."

Lees het volledige artikel (externe link)

Gents 'belevingsrestaurant’ wil al uw zintuigen prikkelen'

Verschenen in standaard.be op 17 02 2014. Citaat:

"Het restaurant opent donderdag de deuren met een openingsmenu dat 's middags geserveerd zal worden, maar vanaf april kunnen gasten er ook terecht voor een belevingsmenu - 'een vijfgangenmenu aan waarbij je elk gerecht volledig moet beleven, voor je begint te eten', aldus de chef - dat het uithangbord van Naturell moet worden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Chef 't Aards Paradijs opent restaurant Naturell

Verschenen in Het Laatste Nieuws op 13 02 2014. Citaat:

"Topchef Lieven Lootens van 't Aards Paradijs in Merendree opent volgende week donderdag een nieuw restaurant in Gent."

"Naturell opent op 20 februari met een menu dat 's middags geserveerd wordt. Vanaf april schakelt Lootens een versnelling hoger met een 'belevingsmenu'. Dat menu moet het uithangsbord van Naturell worden. 'Bij dat menu serveren wij ook beelden, geluiden en geuren. We tonen de gasten hoe het tot stand gekomen is en waar de inspiratie en de producten vandaan komen.'"

Naturell ontpopt.
Smaakmaker

Verschenen in eigen redactie op 16 10 2013. Citaat:

Naturell, het nieuwe restaurantproject van chef-kok Lieven Lootens, is nog in volle opbouw. Alvast presenteert Lieven ons deze smaakmaker.

Meer info over de opening volgt.

Lieven Lootens, chef-kok van ‘t Aards Paradijs opent ook conceptrestaurant in Gent

Verschenen in nieuwsblad.be op 25 01 2013. Citaat:

"Lieven Lootens, chef-kok van 't Aards Paradijs in Merendree, opent nog deze zomer in Gent een 'conceptrestaurant'. Hij wil daarvoor het voormalige restaurant Jan Breydel en het aangrenzende pand ombouwen.

'We gaan er een open keuken installeren, met een zittoog, zodat iedereen de chefs aan het werk kan zien in een dynamische en tegelijk gemoedelijke sfeer. We willen er gerechten maken die eigentijds en natuurlijk ogen en die worden gemaakt met de beste producten, op dezelfde manier als in 't Aards Paradijs.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

SANA Member Restaurant

Verschenen in eigen redactie op 07 01 2011. Citaat:

In elk SANA Member Restaurant worden een aantal gerechten aangeboden die volledig volgens de SANA-principes zijn bereid, en waarbij de identiteit en creativiteit van de chef behouden zijn.

Bij de bereiding van elk SANA-gerecht wordt bijzondere aandacht besteed aan een maximale biobeschikbaarheid, dit wil zeggen, elk gerecht wordt zo klaargemaakt dat uw lichaam de beschermstoffen die natuurlijke voeding te bieden heeft maximaal kan opnemen.

Overzicht SANA Member Restaurants.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.