Naturell

Restaurant Naturell, Gent

Adres:

Jan Breydelstraat 10
9000   Gent

Toon de ligging

Chef-kok:

Lieven Lootens

Type:

Restaurant

Michelin '16:

Pagina 238
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 285
Keuken: 14.0 /20

Formules:

Menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 15:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:30 - 00:00

Naturell in de media

Restaurant Naturell in Gent: Culinair spektakel in historisch huis

Verschenen in knackweekend.be op 29 10 2015. Citaat:

Lieven Lootens is een bekwame kok, die ook de jongste kooktechnieken beheerst. Zijn restaurant Naturell, ondergebracht in een historisch huis aan het water, heeft een natuurlijke inrichting en een open keuken.

WeekendKnack degusteerde het viergangenmenu. Mooie gerechten, rijk aan groenten, natuurlijk van smaak en royaal van formaat. Ook de bediening was heel attent en op niveau.

Lees het volledige artikel (externe link)

Naturell, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 21 08 2014. Citaat:

"De volgende gang zijn gemarineerde biotomaten, sorbet en confituur van tomaat, zoutmelde, schorrekruid en fregola (pasta uit Sardinië). Subliem. Ook de begeleidende wijn, een sauvignon blanc uit Roemenië is een schot in de roos. De smaaksensatie pata negra is top, maar voor ons is al de rest een even grote sensatie. Bij de oosters aandoende wilde Sokeyezalm met radijsjes, tataki, dashi, sojasaus en witte raapjes krijgen we een visuele en geursensatie. Door middel van droog ijs in een thee van algen wordt de tafel in rook gehuld. Uniek in Gent."

Beoordeling DM.City Gent: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Beste Benelux Groentenrestaurant 2015: genomineerden

Verschenen in eigen redactie op 07 05 2014.

Vier restaurants uit Vlaanderen, 4 uit Wallonië en Groothertogdom Luxemburg en 4 uit Nederland dingen mee naar de titel van Beste Benelux Groenterestaurant 2015. Daarmee schiet de wedstrijd voor het Beste Benelux Groenterestaurant definitief uit de startblokken.

Een professionele jury onder leiding van Frank Fol, De Groentekok, zal de genomineerde restaurants één voor één bezoeken en beoordelen. Daarna zal er 1 grote winnaar uit elke regio worden gekozen. Dat betekent dat zowel Vlaanderen, Wallonië/Groothertogdom en Nederland hun 'Beste Groenterestaurant' mogen verwelkomen.

De genomineerden voor Vlaanderen en Wallonië zijn: Taste and Colours (Kortrijk), Vous lé Vous (Wimmertingen) , Naturell (Gent), Graanmarkt 13 (Antwerpen), Little Asia (Brussel), Maison Lemonnier (Lavaux St-Anne), Le Coq aux Champs (Tinlot) en Fruits de la Passion (Perwez).

Meer info en stemmen via website 'Denk Groenten'.

Reviews over restaurant Naturell

verrassing op 2 wijzen

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
7
Maaltijd: 7
Bediening: 8
Sfeer: 8

Verwachtingen naar de stijl van het Aards paradijs en zeker een goede gastronomische ervaring...maar de wijnen waren niet op niveau om de maaltijd te verrijken en jammer dat niet iedereen lamsspek graag heeft als hoofdmaaltijd.. te vettig..
Bediening was heel goed en beleefd , maar om het romantischer en specialer te houden is het aards paradijs een beter kader. maar komen zeker terug met vrienden hier

In de buurt van restaurant Naturell

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.