Mòris

Eetcafé Mòris, Gent

Adres:

Klein Turkije 20
9000   Gent

Toon de ligging

Hyperlinks:

Faciliteiten:

Terras

Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 09:00 - 01:00

Mòris in de media

Mòris open in Klein Turkije

Verschenen in nieuwsblad.be op 26 03 2015. Citaat:

"'Mòris is zeker geen cocktailbar', corrigeert Bart Meyskens onze misopvatting. 'We hebben amper vijf cocktails op onze kaart staan. We gaan eerder voor de longdrinks. Puur. Overigens willen we de nadruk leggen op het aperitiefgevoel, maar we hebben ook croissants, chocoladekoeken, worst, soep, noem maar op. Noem het een bruine bar 3.0' lacht Meyskens: 'veel keuze, gezellig, goede kwaliteit, want voor de hapjes werken we samen met Benoit Dewitte uit Ouwegem. En het is zeker niet de bedoeling dat het een danscafé wordt. Op de eerste verdieping is een ruimte waar mensen als ze dat willen, kunnen werken.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuw in Gent: Mòris

Verschenen in eigen redactie op 26 03 2015.

Op 1 april gaat Mòris 'full force' van start. Mòris is een nieuwe bar in hartje Gent, Klein Turkije. De bar zal open zijn van dinsdag tot en met zondag, van 09u 's morgens tot 01u 's nachts.

Op de kaart: Illy-koffies en 3.0 latte-art-cappucino's, meer dan 15 soorten Gin, Whiskey & Rum, meer bieren op de kaart dan bomen op de Korenmarkt, heel veel apéritieven en digestieven en last but not least: ochtend-, middag- en avond-bites samengesteld en bereid door sterrenchef Benoit Dewitte.

In de buurt van eetcafé Mòris

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.