Le Baccanti

Alle persartikels over restaurant Le Baccanti

Le Baccanti

Verschenen in elidesc says op 30 10 2014. Citaat:

"Graag twee keer de vis van de dag met aardpeer, romeinse sla en saffraansausje (€ 23,50)! Ik hou het bij nog een glas wit, mijn vriend schakelt over naar rood en volgt opnieuw het deskundig advies. Dit bord overtreft mijn verwachtingen! Visueel helemaal mijn meug en na het proeven kan ik dat blijven bevestigen. De gebakken romeinse sla, de pure stukken aardpeer, het saffraansausje: dit is het soort keuken waar ik zin in had."

Lees het volledige artikel (externe link)

Le Baccanti, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 27 02 2013. Citaat:

"Na een korte wachttijd komen de hoofdgerechten op tafel: tweemaal verse perfect al dente gekookte pasta. In de saus van de orechiette zitten stukjes broccoli afgewisseld met verse tonijn. Het geheel is afgewerkt met de Sardijnse delicatesse bottarga (gedroogde visseneieren). In de saus van de tortelli zitten stukjes eendenvlees, de pasta zelf is gevuld met ricotta, walnoten en rucola. Een hartig gerecht."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.