Julie's House

Alle persartikels over koffiebar Julie's House

Julie’s House, Gent

Verschenen in elidesc says op 01 11 2013. Citaat:

"Ik start met het eitje, want dat is het meest tijdgevoelig wegens warm en hopelijk perfect zachtgekookt. De schaal wordt verwijderd en dan volgt het spannendste moment: het topje eraf snijden. En jawel, dat is een eitje zoals het hoort! Beetje zout erop en aanvallen, want daar dienen soldaatjes toch voor? Dan is het tijd voor de scone. Doorsnijden en vervolgens hapje voor hapje besmeren met clotted cream enerzijds en confituur anderzijds."

Lees het volledige artikel (externe link)

DMuze: Waar eet Siska Schoeters?

Verschenen in DM magazine op 01 10 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Siska Schoeters:
Vintage (Gent), Mineral (Gent) en Julie's House (Gent).

Siska Schoeters is radiopresentatrice (Studio Brussel).

Julie's House bakt cupcakes met je eigen naam.

Verschenen in nieuwsblad.be op 13 09 2011. Citaat:

"Julie's House, de bekende taartenzaak aan de Kraanlei, biedt vanaf nu ook cupcakes aan waarop een gepersonaliseerde boodschap kan gedrukt worden. Op eetbaar papier en afgewerkt met marsepein. Om het verhaal te lanceren krijgt de koper vanaf woensdag een modenummer van Elle gratis bij een cupcake."

Lees het volledige artikel (externe link)

Gent Smaakt!

Verschenen in eigen redactie op 30 05 2011. Citaat:

Van 2 tot 5 juni vormt het historische kader van het Sint-Pietersplein te Gent het decor van het culinair evenement Gent Smaakt! Een 20-tal restauranthouders en cateraars serveren het beste van zichzelf. Dit restaurant is er één van.
Geniet van de heerlijkste gerechten en dranken tijdens een smakelijke wandeling langs de 20-tal luxetenten en kom op adem op een van de sfeervolle terrassen.

Meer info op www.gentsmaakt.be

Taarten-paradijs: Julie's House!

Verschenen in elle.be op 23 01 2011. Citaat:

"Voor Julie zijn 'kwaliteit en het artisanale aspect' hét uithangbordje van de winkel. Wij testten er de citroen- en de chocoladetaart en keurden deze 100% goed!"

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Lunchtime - Lunchen in Gent: Gulzig in Gent

Verschenen in jobat.be op 09 08 2010. Citaat:

"Ook op kantoor staat tijdens de zomermaanden de boog doorgaans minder gespannen. Het ideale moment om collega’s beter te leren kennen bij een hapje, dat geen gat uit je budget hoeft te slaan. De beste adressen in Gent."

Lees het volledige artikel (externe link)

Al Dente: Waar eet Henk Rijckaert?

Verschenen in DM magazine op 27 03 2010. Citaat:

De favoriete adressen van Henk Rijckaert:
De Foyer (Gent), Fin du Monde (Gent), Tasty World (Gent), Per Bacco (Gent), Julie's House (Gent).

Henk Rijckaert presenteerde samen met Bert Gabriëls het Canvasprogramma 'Zonde van de zendtijd'. Nu toert hij door Vlaanderen met zijn comedyshow 'Karton'.

Julie's House: Voor zoetekauwen.

Verschenen in jobat.be op 08 02 2010. Citaat:

"Alle gebak is ook om mee te nemen, maar ik nestel me in het gezellige hoekje achterin. Ik zit nauwelijks neer of de dienster komt mijn bestelling brengen. Vroeger nam Julie ook het opdienen volledig voor eigen rekening. Intussen levert ze ook patisserie aan bekende horecazaken in de buurt."

Lees het volledige artikel (externe link)

De kers op de taart van Julie Stampaert.
Julie's House, het foodie-adres voort taart en gebak.

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 29 08 2009. Citaat:

"Oorspronkelijk wou ze enkel een winkel, maar vandaag kan je Julie's lekkernijen ook ter plaatse proeven. Op het terras kunnen ongeveer 10 mensen zitten, boven biedt een zalig geborgen plekje plaats aan zeven personen."

Julie's House

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 10 04 2009. Citaat:

"Julie's House biedt artisanaal gemaakte pralines, koekjes, taarten en ander lekkers in het patisseriegenre. Al die zoetigheden kunnen, gepaard met een kopje koffie, ter plaatse binnengespeeld worden. Ofwel boven in de tearoom of achteraan in de winkel in het gezellige lees- en praathoekje. Het pand heeft een Engelse look en dat is ook aan het aanbod te merken"

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Julie’s House

Verschenen in gentblogt.be op 03 04 2009. Citaat:

"De brunch is eigenlijk meer een soort uitgebreid — en zoet — ontbijt. Geen gerookte zalm of slaatjes, maar voor 13,75 euro per persoon kan u twee gerechten kiezen uit een aanbod van vier, waarbij dan vers sinaasappelsap en koffie of thee worden geserveerd. Met ons drietjes bewandelden we dus de ganse kaart, van spiegelei met toast, langs English Scones (met clotted cream en huisgemaakte confituur) en American Pancakes met maple syrup (met bosbessen — of desgewenst appel of banaan), tot Pain perdu Grandma’s recipe. En eigenlijk hadden we daar niets op aan te merken. Het sinaasappelsap was vers, de koffie mocht probleemloos een cappuccino zijn, de toast was heerlijk crunchy met lekkere boter, de scones waren warm en luchtig."

Lees het volledige artikel (externe link)

Taarten-paradijs: Julie's House!

Verschenen in elle.be op 19 03 2009. Citaat:

"Waarschuwing voor alle vrouwen: deze taarten zijn vreselijk lekker en smaken naar meer! Huisgemaakte artisanale taarten, cupcakes en scones.... om mee te nemen of ter plaatse op te eten."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.