Jilles

Alle persartikels over restaurant Jilles

Jilles, Gent

Verschenen in Captain Critic op 01 05 2015. Citaat:

Nu dat hamburgerrestaurants erg populair zijn geworden, vond 'Captain Critic' het tijd om zo één van deze restaurants eens te testen.

Restaurant Jilles onderscheidt zich, behalve met goeie gourmet-burgers, ook met een bierkaart waarbij bepaalde burgers specifiek gelinkt worden aan bijpassende bieren. De prijzen zijn misschien een beetje aan de hoge kant maar de kwaliteit blijkt dit ook te zijn. De burger die de 'kapitein' koos was goed gebakken en nog lekker sappig in een smakelijk bagnat-broodje. Heel lekker!

Lees het volledige artikel (externe link)

Jilles, Gent

Verschenen in Belmodo.tv op 20 01 2014. Citaat:

"Het mag gezegd zijn; deze hamburgers zijn huge! Niks zo zalig als een heerlijk grote hamburger die je met beide handen moet vastnemen. Met perfect gelakte nagels natuurlijk! Wij proefden o.a. de Jilles burger, de Fellini burger en een veggie exemplaar en iedereen ging tevreden van tafel."

Lees het volledige artikel (externe link)

Jilles in Gent: gezellig lunchen in een vintage Amerikaans interieur

Verschenen in standaard.be op 06 03 2012. Citaat:

"In dit gezellige eethuis kom je ’s middags voor een stevig broodje in een rood-wit geruit servet, maar het is ook onze favoriete spot om voor of na een film bij Kinepolis van een echte hamburger, een stuk quiche of een lekkere koffie te komen genieten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Taste ID: Huiselijke kwaliteit
Restaurant Jilles te Gent

Verschenen in Steps op 01 04 2011. Citaat:

"Maar de keuken is en blijft de hoofdtroef: elke dag arriveert een lading groenten van Van Landschoot die dagvers wordt verwerkt en versneden, de belegde broodjes, toasts en quiches zijn homemade, net als de salades en soepjes, en de extra's maken het helemaal af: een ovenbroodje met tomaten-paprikasaus bij de burger, een marktvers slaatje bij de quiche, een chocotoff bij ieder broodje beleg."

Jilles

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 23 02 2011. Citaat:

"Een vriendelijke serveerster geeft ons een drank- en een eetkaart. We zien dat je in Jilles uitgebreid kunt ontbijten vanaf halfnegen en naast een rits broodjes ook pasta's, wokgerechten, quiches, salades en enkele burgers kan bestellen."

Beoordeling Zone09: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.