Jan Van Den Bon

Restaurant Jan Van Den Bon, Gent

Adres:

Koning Leopold II-laan 43
9000   Gent

Toon de ligging

Telefoon:

09 221 90 85

Chef-kok:

Jan Van Den Bon

Type:

Restaurant, gastronomisch

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '16:

Pagina 234
Keuken: 1 ster
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 284
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Terras, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Lid van:

Meesterkoks van België

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 13:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:30 - 21:30

Jan Van Den Bon in de media

Jan Van den Bon, Gent

Verschenen in Be-Gusto op 19 12 2014. Citaat:

"De Schotse zalm komt met wisselende texturen van zurkel, spinazie en mierikswortel, kruidensliertjes, knolselder, saus van zurkel en roquefort kaas. Ook hier is het hoofdproduct degelijk met een correcte bereiding."

Lees het volledige artikel (externe link)

Jan Van Den Bon, Gent

Verschenen in Captain Critic op 11 10 2014. Citaat:

"Het hoofdgerecht -melkkalf met ratatouille, tomaat en een biscuit van aubergine- is opnieuw lekker en de presentatie valt deze keer eigenlijk best wel mee. Het vlees mocht wat Captain Critic betreft wel wat minder uitgebakken zijn. Een smakelijk kriekentaartje met vanille-ijs en munt, gevolgd door een uitgebreide selectie gourmandises, rondt de maaltijd vervolgens mooi af."

Lees het volledige artikel (externe link)

Michelingids 2013
Restaurants met 1 Michelinster

Verschenen in eigen redactie op 19 11 2012.

94 Belgische restaurants behalen 1 ster in de Michelin-gids 2013.

Reviews over restaurant Jan Van Den Bon

Lekker maar “less” kan ook “more” zijn

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
8
Maaltijd: 8
Bediening: 7
Sfeer: 7

Heel lekkere keuken maar de overdadige presentatie is er soms echt wel wat over. Bovendien is niet alles op het bord even warm, wat toch wel een vereiste is. Er moet wel gezegd worden dat de chef met ingrediënten van topkwaliteit werkt, en de combinatie van texturen en smaken kan soms best origineel genoemd worden. Toch mogen er gerust minder ingrediënten op één bord liggen: “less” kan ook “more” zijn.

In de buurt van restaurant Jan Van Den Bon

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.