Jackie's Bagelbar

Alle persartikels over restaurant Jackie's Bagelbar

Jackie's Bagelbar, Gent

Verschenen in Captain Critic op 13 07 2016. Citaat:

Bij Jackie's Bagelbar te Gent draait alles rond de bagel, misschien wel hét bekendste exportproduct van de fantastische joods-New Yorkse eetcultuur.

De keuze belegde bagels hier is groot en Captain Critic koos voor de L.A., een bagel met pastrami, mosterd en augurken, in een jalapeño-broodje met cream cheese en fijne kruiden. Een interessante combinatie maar toch heel smakelijk. Als afsluiter genoot hij nog van een lekker zelfgemaakte American cookie.

Lees het volledige artikel (externe link)

Jackie’s Bagelbar, Gent

Verschenen in elidesc says op 30 07 2014. Citaat:

"Over de smaak kan ik kort zijn: ver-ruk-ke-lijk! Surf & turf (oftewel de combinatie van iets uit de zee met iets van op het land) houdt altijd een zeker risico in, maar pastrami met scampi combineren lukt zeer zeker. De groenten en de frisse caesar dressing werken het geheel af. Als bagel koos ik trouwens voor de everything (met ui, look, sesam- en maanzaad) en daar heb ik in geen geval spijt van."

Lees het volledige artikel (externe link)

Jackie's Bagelbar, Gent

Verschenen in Belmodo.tv op 29 05 2014. Citaat:

"De allereerste bagelbar in Gent is een feit. Jackie's opende in het voorjaar van 2014 en groeide ondertussen al uit tot een heus begrip. Bagel lovers spits dus de oren want dit is the place-to-be. Jackie's serveert je tal van smakelijk eten, van ontbijt en brunch tot lunch en take away! Hier vind je voor elk wat wils, zelfs voor de niet-zo-bagelliefhebbers zijn er tal van andere lekkernijen als muffins, cupcakes, brownies, cookies en donuts voorzien! Mmm ... om vingers van af te likken! Allemaal aan low-budget prijzen en vers in huis bereid."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.