Het Gouden Hoofd

Alle persartikels over restaurant Het Gouden Hoofd

Het Gouden Hoofd, Gent

Verschenen in elidesc says op 04 10 2013. Citaat:

"Even later komt de lamsnavarin en de stijl van het gerecht bevalt mij meteen… Propere stukken lamsvlees in een smaakvolle saus met spek en zilveruitjes. Daarbij komen correct gebruneerde krieltjes en een fris slaatje met door de mandoline gejaagde rode kool, witte kool en een weinig witlof."

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Het Gouden Hoofd

Verschenen in De Standaard Magazine op 13 07 2013. Citaat:

"In Het Gouden Hoofd waan je je eerder in een hangar ergens in Brooklyn, New York."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Het Gouden Hoofd, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 22 05 2013. Citaat:

"De sappige, mooi rosé gebakken pluma (nek van het varken) is vergezeld van opgelegde groenten: venkel, wortel, bloemkool, zilverui, peulbonen en augurken. Misschien wat veel zuur in een bord, meent mijn vriendin. De royale portie zorgvuldig gepaneerde en alles behalve vettige kabeljauw wordt opgediend met dikke frieten, sla en radijsjes en verse tartaar en mayonaise. De lekker zachte varkenswangetjes met een ietwat zoete saus krijgen het gezelschap van sla, tomaat en aardappeltjes in de schil. Drie eenvoudige, maar goed bereide gerechten aan een correcte prijs."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Het Gouden Hoofd, gezellig Gents

Verschenen in goestjes.be op 22 05 2013. Citaat:

"Mijn culinaire neus had me de goede richting gewezen. De vis was perfect gegaard en was dus lekker sappig en mals vanbinnen. Het krokante spekjasje smaakte er erg lekker bij. Al dente groene asperges en gebakken rijst zorgden voor een smakelijk en afgewerkt gerechtje."

Lees het volledige artikel (externe link)

Dmuze: Waar eet Jo de Visscher?

Verschenen in DM magazine op 11 05 2013. Citaat:

De favoriete adressen van Jo De Visscher:
La Maison Blanche (Yaoundé, Kameroen), Pasteis de Belém (Lissabon, Portugal), Het Gouden Hoofd (Gent), Izumi (Antwerpen), Café Labath (Gent), filmcafé Studio Skoop (Gent), Maison Meert (Lille, Frankrijk)"

Jo De Visscher is modeontwerpster.

Het Gouden Hoofd
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 12 04 2013. Citaat:

Gespot op de website 'Flanders Today'
Verslag (in het Engels) over Het Gouden Hoofd te Gent
Lees het verslag

Het Gouden Hoofd opent in gewezen vleesgroothandel

Verschenen in nieuwsblad.be op 11 01 2013. Citaat:

'Alleen is ons aanbod nu groter', zegt Dewulf. ‘De bier- en wijnkaart is uitgebreid, net als de keuken. De toppers van vroeger, zoals vegetarische lasagne, pasta van het huis en varkenswangetjes hebben we behouden. Maar daar komen nog Vlaamse klassiekers bij, die we opfrissen met Franse, Spaanse en Italiaanse elementen. We werken zoveel mogelijk met lokale producten.' Op zaterdag- en zondagmiddag is er een brunch en elke namiddag is het koffietijd in Het Gouden Hoofd. ‘We hebben een uitgebreide koffiekaart en serveren daarbij taart, gebakken door vrienden.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Het Gouden Hoofd: Weg en terug.

Verschenen in eigen redactie op 18 11 2012. Citaat:

Op 16 november 2012 draaide Het Gouden Hoofd zijn laatste service in de Slachthuisstraat 104.

Momenteel wordt hun nieuwe locatie verop in de straat, Slachthuisstraat 96, onder handen genomen.

Gouden Hoofd heropende opnieuw op 10 januari 2013.

Al Dente: Waar eet Steven Vromman?

Verschenen in DM magazine op 04 06 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Steven Vromman:
Komkommertijd (Gent), Exki (Gent), Avalon (Gent), Het Gouden Hoofd (Gent), Postelein (Waregem).

Steven Vromman, beter bekend als Low Impact Man.

Het Gouden Hoofd: revisited

Verschenen in gentblogt.be op 19 01 2011. Citaat:

"Mijn tafelgezelschap nam de dagschotel, zijnde een soepje en de chili con carne met cheddar (11 euro). Ik had mijn oog laten vallen op de lamsgigot met wintergroenten (15 euro). Na heel beperkte wachttijd werd het eten geserveerd, en man, wat een porties! Eén ding was zeker: we gingen niet met honger van tafel gaan!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Alle 5 Favoriet: Gili.

Verschenen in De Standaard Magazine op 08 05 2010. Citaat:

De favoriete adressen van Gili:
Het Gouden Hoofd (Gent), Bio-Planet (Gent), Domestica (Gent), Safi Safi (Gent) en Walle 111 (Kortrijk).

Gili is mentalist en komiek. Met zijn show 'Iedereen Paranormaal' toert hij de komende maanden langs de Vlaamse culturele centra.
Info: www.gili.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Het Gouden Hoofd

Verschenen in gentblogt.be op 10 04 2009. Citaat:

"Aan de overkant van de tafel wordt enorm genoten van de witlof-en hamrolletjes en de ruime portie aardappelgratiné ruikt gewoonweg zalig. Ook mijn stoofpotje ruikt voortreffelijk en in de saus proef ik curry, veel kokosmelk en een frisse en fijne toets citroengras. Heerlijk! In de saus zwemmen een hele hoop tofublokjes, wat boontjes en tomaat.(...) Wanneer we aan de kassa afrekenen, betalen we 30€ voor ons beiden, wat zeer schappelijk is voor het smakelijke eten dat we geserveerd kregen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.