Harira & Co

Alle persartikels over restaurant Harira & Co

Harira & Co, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 09 2014. Citaat:

"De vier soorten vlees die een traditionele couscous royal bevat zijn uitstekend klaargemaakt: een boterzacht lamsboutje, een mals stukje kip, stevig gekruide köfte met veel komijn en een sappig, net pikant genoeg merguezworstje. Naast een ruime portie couscous met rozijnen bevat de schotel kikkererwten, wortel, een stukje courgette, aardappelen en pompoen. De groenten zijn vers en vol van smaak."

Beoordeling DM.city Gent: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Harira & Co, Gent

Verschenen in gentblogt.be op 01 09 2013. Citaat:

"De hoofdgerechten komen op tafel in pruttelende aardewerken potten, zowel de tajine als de couscous. De tajine bestaat uit kefta, abrikozen, pruimen en de traditionele groenten en werd zeer smakelijk bevonden. In de couscous vond ik grote stukken aardappel terug, mooi rood gekruid, wortel, heerlijke pompoen, courgette, kikkererwten en als smaakmaker een hele hoop rozijntjes. De groenten waren smeuiïg maar toch niet sufgekookt. Het eten was zo gloeiend heet dat ik van enthousiasme mijn tong verbrandde. Evenwichtige, mooi gepresenteerde gerechten die we gretig leeglepelden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Harira & Co

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 19 05 2010. Citaat:

"Uniek aan Harira & Co is dat het open is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Vanaf halfnegen kan je er ontbijten met Marokkaanse pannenkoeken, 's middags kan je er terecht voor een lunch en 's avonds voor een hartige hap. Het nieuwe eethuis mikt duidelijk op het jonge volkje. Niet alleen van buiten, maar ook binnenin oogt Harira & Co als een hippe snackbar."

Beoordeling Zone09: 3 sterren.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.