Ellis Gourmet Burger

Restaurant Ellis Gourmet Burger, Gent

Adres:

Koornmarkt 12
9000   Gent

Toon de ligging

Type:

Restaurant

Ellis Gourmet Burger in de media

Soirée de cochon @ Brasvar
8 Gentse topchefs serveren bereidingen met Brasvar varken.

Verschenen in eigen redactie op 09 10 2014.

Op de BRASVAR hoeve te Nevele gingen op zondag 5 oktober acht topchefs in een mobiele keuken aan de slag met een Brasvar varken tijdens een eerste editie van 'Soiree de Cochon'.

Lees het volledige artikel

'Eén restaurant is moeilijker dan een keten'
Thierry Canetta, zaakvoerder Ellis Gourmet Burger

Verschenen in tijd.be op 22 08 2014. Citaat:

"Ondertussen blijven van de vijf oprichters nog twee zaakvoerders over en is Ellis Gourmet Burger een geöliede, geprofessionaliseerde machine. 'Voor het einde van dit jaar komt er een achtste vestiging in Leuven en openen we de eerste buitenlandse Ellis in Rotterdam.' Ook op de agenda staan Luik, Namen en Amsterdam. 'Ik zie minstens 30 Ellis Gourmet Burgers in België. Ook in Frankrijk en Luxemburg zien we mogelijkheden.' Ambitieus, maar Canetta maakt zich sterk dat de moeilijkste fase achter de rug is. 'Als restauranthouder moet je alles zijn: een culinaire kenner, een marketeer, een people manager en een ondernemer. Eenmaal je een keten hebt, kan je specialisten aannemen. Zo kan ik de taken waar ik zelf minder goed in ben, delegeren.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Ellis Gourmet Burger, Gent

Verschenen in gentblogt.be op 12 07 2014. Citaat:

"De burgers waren simpel maar mooi gepresenteerd op een bord, twee kerstomaatjes erbij voor mij en een augurk aan de overkant. De smakelijke frietjes kwamen in een klein kommetje met bruin papier aan de binnenkant, netjes en een mooie portie ook, met nog een sausje erbij. De coleslaw was superlekker, heel fris en smeuïg. De huisgemaakte limonade was verschrikkelijk lekker, rood van kleur, geen citroenlimonade dus maar bijzonder smakelijk, iets met aardbei en citroen?"

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Ellis Gourmet Burger

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.