Eat Love Pizza

Alle persartikels over restaurant Eat Love Pizza

Eat Love Pizza, Gent

Verschenen in Brugse vertellementjes op 19 01 2016. Citaat:

Eat Love Pizza te Gent, een perfecte plaats om met een klein groepje iets te eten, volgens Brugse Vertellementjes.

Zijn bezoek was een schot in de roos. Super lekkere pizza met heerlijke deeg en topingrediënten. Je hebt wat klassiekers, maar zeker ook enkele inventievere pizza’s. Het leuke is dat je in kleiner gezelschap je pizza in twee kan delen. Ideaal voor als je moeilijk uit al dit lekkers kan kiezen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Eat Love

Verschenen in In Search of Taste op 16 01 2015. Citaat:

"In de trendy restaurants staan er tegenwoordig overal sapjes op de drankkaart. Dus ook in dit restaurant. Al staan ze er hier al enkele jaren op en zijn ze eigenlijk de trendsetters i.p.v. de volgers. Bij mijn pizza koos ik voor een bietensapje dat bestaat uit groene appel, rode en gele biet, limoen en kokoswater."

Lees het volledige artikel (externe link)

Places: Eat Love

Verschenen in Venuez op 10 08 2012. Citaat:

"Valentina: 'Eat love is een optimistisch verhaal. wij geloven in én én én, niet in of of of en we tonen graag dat het mogelijk is om fair, refined, fashion, food en fun samen te brengen.’ Fair en refined is vooral de inrichting van het pizzagedeelte dat Valentina in samenwerking met Sofie De Wispelaere verzorgde: met de handgemaakte lederen stoelen en de OSB-houtplaten als absolute hoogvliegers. Fashionable is vooral het jonge volkje dat zich hier neernestelt.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Eat Love, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 12 06 2012. Citaat:

"Onze pizza's zijn flinterdun en hebben een lekker krokante korst en behoren zeker tot de top vijf van de beste pizza's die we ooit aten."

Beoordeling Zone09: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Eat Love, Gent

Verschenen in Belmodo.tv op 13 02 2012. Citaat:

"Geen typische pizzeria met tafelkleed met wit/rood dambordmotief en scanderende Italiaanse Vermicelli's op de achtergrond. Het is er een met een hippe twist. Sleutelwoorden als lekker, gezond, trendy, eco, Napoletaans, flair, love en toegankelijk sieren de zaal en het menu. De inrichting is heel clean en alles werd vervaardigd in ecovriendelijke materialen. De pizzabodem is bio, net zoals de meeste grondstoffen."

Lees het volledige artikel (externe link)

DMuze: The Happy Eater
Agnes Govaert bezoekt Eat Love, Gent

Verschenen in DM magazine op 28 01 2012. Citaat:

"Eat love moest gezond en lekker worden, en geheel in de lijn van de tijdsgeest, zo veel mogelijk met bioproducten. Het is in korte tijd een place to be geworden."

Pizza's For Life

Verschenen in nieuwsblad.be op 18 12 2011. Citaat:

"Valentina Gatti, van restaurant Mineral in Onderbergen, opent aan de Ajuinlei een tweede zaak. In 'Eat love' gaat ze, naar het recept van haar Italiaanse vader, ambachtelijke pizza's serveren. Ze start met een actie voor Music For Life."

"Eat love werkt met drie formules. Van 11.30 tot 16 uur is er een lunchformule aan 10 euro en daarvoor krijgt men een soep en keuze uit 2 pizza's of een pasta. Van 17 tot 19 uur is er aperitivo op zijn Italiaans: aperitieven aan de toog en bij elk betalend drankje krijgt men vijf hapjes. Van 19 tot 23 uur is er dan de pizzeriakaart."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Mineral opent een biopizzeria

Verschenen in knackweekend.be op 18 11 2011. Citaat:

"In december opent in de feestzaal achter Mineral de pizzeria Eat-Love. Valentina Gatti heeft over het concept nagedacht en koos voor een inrichting in ecovriendelijke materialen. De pizzabodem zal bio zijn net zoals de meeste grondstoffen, afkomstig van boerderij Kollebloem uit Erembodegem. "

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.