Eat Love Lasagna

Restaurant Eat Love Lasagna, Gent

Adres:

Onderbergen 25
9000   Gent

Toon de ligging

Telefoon:

04 8680 06 00

Type:

Restaurant

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Eat Love Lasagna in de media

Eat Love Lasagna

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 12 09 2017. Citaat:

Vrij snel laat ik mijn oog vallen op de tasting menuformule (€ 35). Ik antwoord automatisch affirmatief als de ober vraagt of we dit menu tweemaal willen. Even later kijken we verlekkerd naar een plank antipastini met fritura mista van groenten (wortel, bloemkool en aubergine) en mini-mozzarella in buikspek van Cuore di Puglia. Verder wordt de tafel gevuld met focaccia, hummus van kikkererwten en gazpacho - een Spaans omwegje. Hoef ik nog te zeggen dat dit een stevige starter is? Gelukkig smaakt alles o zo vers en huisgemaakt!

Lees het volledige artikel (externe link)

Eat Love Lasagna

Verschenen in Captain Critic op 28 07 2017. Citaat:

De enige hoofdgerechten op de kaart zijn een zevental verschillende lasagnes, onderverdeeld in ‘lasagna rossa’ (met tomatensaus) en ‘lasagna bianca’ (met bechamel en zonder tomatensaus). Voor de kapitein wordt het een bianca, met name de formaggio met drie verschillende kazen: heerlijke Pas de Bleu en Pas de Rouge van Het Hinkelspel en een schapenkaas van schapenmelkerij De Bosschelle. In de lasagne is er verder ook nog broccoli terug te vinden en krokante amandelschilfers. De eerste happen van de lasagne smaken snel naar meer: flinterdunne pasta en heerlijk volle smaken van de kazen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Eat Love Lasagna volgt kippenrestaurant op

Verschenen in nieuwsblad.be op 12 05 2017. Citaat:

“Pizza en lasagne zijn comfort food. Ze passen bij elkaar. We blijven werken met een korte keten, lokale bioboeren en bezielde producenten”, zegt Gatti. “We zullen zes lasagnes aanbieden, zowel voor vegetariërs als vleeseters. Ook de parmigiana die mijn vader destijds maakte, komt op de kaart. De prijs zal tussen 15 en 20 euro zitten. Voorgerechten en desserts trekken we door in de beide zaken. Kinderen kunnen in beide zaken een kleine pizza of lasagne krijgen.”

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Eat Love Lasagna

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.