Aperto Chiuso

Italiaans restaurant Aperto Chiuso, Gent

Adres:

Sleepstraat 82
9000   Gent

Toon de ligging

Telefoon:

09 233 72 64

Type:

Restaurant

Keuken:

Italiaans

Faciliteiten:

Terras

Avond: ma di wo do vr za zo - 18:30 - 23:00

Aperto Chiuso in de media

Aperto Chiuso, Gent

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 03 07 2013. Citaat:

"Aperto Chiuso verraste me de eerste keer en bevestigde de tweede keer. Ze zullen me er nog zien, dat staat vast. Naar mijn bescheiden mening is dit dus een echte aanrader."

Lees het volledige artikel (externe link)

Aperto Chiuso, Gent

Verschenen in elidesc says op 20 09 2012. Citaat:

"Na een aantal glazen van de frisse witte huiswijn verschijnt inderdaad een indrukwekkend diep bord met daarin wat ik een Italiaanse bouillabaisse zou durven noemen. Het geheel bestaat uit een krachtige soep, zacht smakende schelpdieren in combinatie met gebakken scampi en witte vis. Het zelfgebakken brood vervolledigt het gerecht. Ronduit lekker! Ook het hoekje dat ik proef met wat geraspte parmezaanse kaas smaakt wonderlijk."

Lees het volledige artikel (externe link)

Al Dente: Waar eet Stijn Van De Voorde?

Verschenen in DM magazine op 23 06 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Stijn Van De Voorde:
Aperto Chiuso (Gent), Mama's Garden (Antwerpen), Eetkroeg Manu (Ternat), Jamie's Italian (Brighton, UK), D'Heer Snacks (Staionsstraat 143, St-Niklaas).

Stijn Van De Voorde is radiopresentator bij Studio Brussel en schreef Listomania, een boek dat 30 jaar pop en rockmuziek bundelt in de meest uiteenlopende lijstjes.

Reviews over restaurant Aperto Chiuso

Vreemde bedoening

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
5
Maaltijd: 6
Bediening: 4
Sfeer: 4

Tijdens het maken van de reservatie werd ons al meegedeeld dat we plaats hadden van 19u00 tot 20u30.Op het eten niets aan te merken, zeer lekker zelf!Maar op de bediening, die liep op vrijdagavond even in de soep.Eens we in de helft van ons hoofdgerecht zaten begon het rariteitenkabinet. Opeens kwam de ober van dienst vragen of we ons bord konden opnemen en verkassen naar een ander tafeltje.We gaan akkoord en nemen het bord, ons glas wijn en verhuizen naar een andere tafel.Tegen 20u15 vragen we de rekening.Tien minuten later komt een vrouwelijke zaalmedewerkster ons aanmanen om de zaak te verlaten,we hadden immers maar tijd tot 20u30(Er stonden nog geen klanten te wachten, de zaak was nog half leeg...)Ik zei dat we de rekening reeds 10 minuten geleden gevraagd hadden, maar dat we nog niets hebben ontvangen.We krijgen de rekening gepresenteerd, betalen en verlaten het restaurant zonder enige vorm van verontschuldiging voor het rariteitenkabinet of compensatie.

In de buurt van restaurant Aperto Chiuso

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.