The Thrill

Alle persartikels over restaurant The Thrill

The Thrill, Genk

Verschenen in Cookanista.be op 29 03 2014. Citaat:

"Genk heeft er een leuk adresje bij, een brasserie met focus op kwaliteitsvolle producten van de hand van chef Rik Vandersanden, zowaar een legende in de regio. Ongedwongen sfeer, huiskamerinrichting maar keer op keer genieten van de heerlijke producten, denk maar aan US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet of waarom niet een stukje wild door de chef zelf geschoten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie The Thrill: Eerlijke productkeuken

Verschenen in knackweekend.be op 13 02 2014. Citaat:

"De Genkse brasserie The Thrill van voormalig sterrenchef Rik Vandersanden (restaurant De Barrier) serveert vertrouwde gerechten in een vertrouwde omgeving. (...) Het eethuis opende ruim een jaar geleden en het publiek komt om te ontspannen in een vertrouwde omgeving bij vertrouwde gerechten (kalfsfrikadellen in Madeirasaus, civet van reebok, enzovoort). Vandersanden komt zelf de Canadese entrecôte van maïs gevoederd rund tonen, die hij even later eigenhandig op de houtskoolgrill bereidt."

Lees het volledige artikel (externe link)

The Thrill

Verschenen in eigen redactie op 22 01 2014. Citaat:

Chef-kok Vandersanden brengt gerechten die een groot publiek aanspreken en waaraan hij met zijn jaren ervaring als topchef een aangename, eigentijdse draai aan geeft.

In zijn cosy interieur, ontdaan van alle overbodige luxe en juist daardoor supergezellig, lijkt het cocooning thema inclusief open haard helemaal terug.

Ook de open grill waar hijzelf het vlees bereidt, zorgt voor extra ambiance. Gasten kunnen kiezen tussen twee Europese variëteiten (Dry Aged Aberdeen Angus en Simmenthaler) en authentiek “US grain fed beef”. Op de lunchkaart vindt men evergreens met een eigentijdse twist zoals pittige rundstartaar met tuinkers, kalfsfrikadellen in Madeirasaus of civet van reebok.

The Thrill,Genk: Grill restaurant
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 06 12 2013. Citaat:

Bron: YouTube.com

Chef-kok Rik Vandersanden opent brasserie in Limburghal

Verschenen in nieuwsblad.be op 08 12 2012. Citaat:

"'Je gaat hier niet de klassieke steaks, croques en koninginnenhapjes vinden', verduidelijkt Rik Vandersanden. 'Ik heb altijd een passie gehad voor een goed product. Daarom serveer ik onder meer drie verschillende soorten rundvlees van de allerhoogste kwaliteit: Aberdeen Angus, Simmenthaler en US Beef. Door de intense smaak hoef je daar als kok niet meer veel aan toe te voegen. Als blijkt dat er interesse is, wil ik ook zelfgemaakte producten verkopen. Confit van eend, rilette van konijn en hazenpastei, bijvoorbeeld.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.