The Thrill

Restaurant The Thrill, Genk

Adres:

Jaarbeurslaan 4
3600   Genk

Toon de ligging

Telefoon:

08930 70 30

Chef-kok:

Rik Vandersanden

Type:

Restaurant, brasserie

Keuken:

Frans, Belgisch

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 232
Comfort: 1 vork

GaultMillau '16:

Pagina 279

Faciliteiten:

Terras

Middag: ma di wo do vr za zo - 11:00 - 15:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:00 - 22:00

The Thrill in de media

The Thrill, Genk

Verschenen in Cookanista.be op 29 03 2014. Citaat:

"Genk heeft er een leuk adresje bij, een brasserie met focus op kwaliteitsvolle producten van de hand van chef Rik Vandersanden, zowaar een legende in de regio. Ongedwongen sfeer, huiskamerinrichting maar keer op keer genieten van de heerlijke producten, denk maar aan US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet of waarom niet een stukje wild door de chef zelf geschoten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie The Thrill: Eerlijke productkeuken

Verschenen in knackweekend.be op 13 02 2014. Citaat:

"De Genkse brasserie The Thrill van voormalig sterrenchef Rik Vandersanden (restaurant De Barrier) serveert vertrouwde gerechten in een vertrouwde omgeving. (...) Het eethuis opende ruim een jaar geleden en het publiek komt om te ontspannen in een vertrouwde omgeving bij vertrouwde gerechten (kalfsfrikadellen in Madeirasaus, civet van reebok, enzovoort). Vandersanden komt zelf de Canadese entrecôte van maïs gevoederd rund tonen, die hij even later eigenhandig op de houtskoolgrill bereidt."

Lees het volledige artikel (externe link)

The Thrill

Verschenen in eigen redactie op 22 01 2014.

Chef-kok Vandersanden brengt gerechten die een groot publiek aanspreken en waaraan hij met zijn jaren ervaring als topchef een aangename, eigentijdse draai aan geeft.

In zijn cosy interieur, ontdaan van alle overbodige luxe en juist daardoor supergezellig, lijkt het cocooning thema inclusief open haard helemaal terug.

Ook de open grill waar hijzelf het vlees bereidt, zorgt voor extra ambiance. Gasten kunnen kiezen tussen twee Europese variëteiten (Dry Aged Aberdeen Angus en Simmenthaler) en authentiek “US grain fed beef”. Op de lunchkaart vindt men evergreens met een eigentijdse twist zoals pittige rundstartaar met tuinkers, kalfsfrikadellen in Madeirasaus of civet van reebok.

Reviews over restaurant The Thrill

beste steak ooit

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
8
Maaltijd: 9
Bediening: 8
Sfeer: 7

Overlaatst zondag was ik voor de eerste keer naar The Thrill na de review te hebben gelezen in de bijlage van hbvl.
Ik koos net als mijn tafelgenoten voor het menu van 38 euro.
Als voorgerecht, de kalfswangetjes die hemels waren.
De eerste keer da ik dit at en het was een explosie van smaken in mijn mond.
De US grain fed beef bleek ook een schot in de roos, de huiswijn die verbluffend was, pastte er goed bij.
Afsluiten deed ik met de gemasineerde mandarijntjes. Een frisse toets om een geweldige lunch mee af te sluiten.
Hier kom ik zeker nog terug.

Aangenaam verrast

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 9
Bediening: 9
Sfeer: 9

Supper lekker, toffe sfeer, vlotte service,
Voor herhaling vatbaar ..

In de buurt van restaurant The Thrill

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.