't Poorthuys

Restaurant 't Poorthuys, Genk

Adres:

Herckenrodeplein - Domein Bokrijk (Ingang 2)
3600   Genk

Toon de ligging

Telefoon:

011 26 54 14

Chef-kok:

Jeff Beyens

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 230
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 278
Keuken: 14.0 /20

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:00 - 21:30

't Poorthuys in de media

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014.

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Jong Keukengeweld 2013
Van 1 oktober tot 15 november 2013

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2013.

Van 1 oktober tot 15 november 2013 kunnen jongeren van 18 tot en met 30 jaar via de actie Jong Keukengeweld bij 45 jonge chefs terecht voor een driegangenmenu aan €45, aangepaste wijnen of bieren en waters inbegrepen.

Bron: YouTube - Njam.tv

Vlaanderen kent een zeer getalenteerde generatie jonge topkoks die de Vlaamse gastronomie doet bruisen van vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Vlaanderen Lekker Land zet met deze actie 45 jonge culinaire talenten in de kijker.

Topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens van driesterrenrestaurant Hertog Jan nemen voor de tweede maal het peterschap op zich.

’t Poorthuys, Genk
Verrassend modern

Verschenen in Weekend Knack op 16 08 2012. Citaat:

"Het gastronomisch restaurant ’t Poorthuys bevindt zich in een tweeëneenhalve eeuw oud gebouw aan de rotonde voor de ingang van het domein Bokrijk. ‘t Poorthuys verrast de bezoeker met een hedendaagse, uitgezuiverde inrichting. Het gastronomisch restaurant is een idee van Marc Buckinx, die in het openluchtmuseum Bokrijk vier seizoengebonden horecaexploitaties en in het naburige Genk een traiteurzaak onder zijn vleugels heeft."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant 't Poorthuys

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.