Vital

Alle persartikels over restaurant Vital

Hageland scoort goed in Gault&Millau 2016

Verschenen in hln.be op 10 11 2015. Citaat:

Hln.be Regio Tienen maakt de balans van de prestaties die Hagelandse restaurants scoorden in de nieuwste editie van Gault&Millau.

Zes restaurants behaalden tussen 13 en 15 op 20:
De Refugie (Tienen), Fidalgo (Tienen), Al Dente (Aarschot), Bart De Bondt (Tienen), Casa Iberico (Diest), De Groene Munt (Diest).

Warm aanbevolen door Gault Millau werden Bistro Ter Bogaerde (Aarschot), De Proosdij (Diest), Kopenhagen (Tienen) en Vital (Gelrode).

Lees het volledige artikel (externe link)

Videovoorstelling restaurant Vital

Verschenen in eigen redactie op 16 12 2014. Citaat:

Bron: Youtube.com

Vital opgenomen in Gault&Millau

Verschenen in Het Laatste Nieuws op 13 11 2013. Citaat:

"'Ik vind het trouwens fijn dat Gault&Millau ook aandacht heeft voor de gewone Belgische restaurants. Onze klemtoon ligt op mosselen, al verkopen we ook andere, degelijke gerechten. Maar het feit dat men oog heeft voor ons, betekent dat het niet altijd 'Peter Goossens' moet zijn. Wij zijn geen sterrenzaak, maar je kan wel heel goed eten bij ons. Jan met depet eet bij ons zijn castrol mosselen en hij is content.', vertelt Patrick Deschoenmaekers."

Mosselboer herleeft na brand.
Mosselhuis Vital verhuist van leuven naar Gelrode.

Verschenen in nieuwsblad.be op 19 02 2010. Citaat:

"Bijna twee jaar nadat een hevige brand het restaurant Vital, Bij de Mosselboer, verwoestte, staat de familie Deschoenmaekers opnieuw achter het fornuis. Ze opende een nieuw restaurant in Gelrode."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.