Aux Petits Oignons

Restaurant Aux Petits Oignons, Jodoigne

Adres:

Chaussée de Tirlemont 260
1370   Jodoigne

Toon de ligging

Telefoon:

010 76 00 78

Chef-kok:

Stéphane Lefebvre

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans

Michelin '16:

Pagina 488
Keuken: 1 ster
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 338
Keuken: 15.0 /20

Faciliteiten:

Parking, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Aux Petits Oignons in de media

Voorstelling Michelingids 2015

Verschenen in eigen redactie op 24 11 2014.

Op de Horecabeurs te Gent werd vandaag de nieuwe Michelingids 2015 voorgesteld. In totaal telt de nieuwe Michelingids 137 sterrenrestaurants.

Restaurants Hof Van Cleve, De Karmeliet en Hertog Jan blijven de lijst aanvoeren met 3 sterren. Ook bij de 2 sterren restaurants zijn er geen verschuivingen. Tien Belgische restaurants (vier in Wallonië, drie in Brussel en drie in Vlaanderen) krijgen voor het eerst een Michelin ster.

Lees het volledige artikel

Culinair talent: Stéphane Lefebvre , chef-kok van Aux Petits Oignons te Jodoigne

Verschenen in Weekend Knack op 10 07 2013. Citaat:

De Doos:
Deze zomer selecteert Weekend Knack elke week een jong culinair talent in één van de tien Belgische provincies. De kok krijgt een doos met vier streekproducten. Daarmee maakt hij vier creatieve gerechten.

Deze week: Stéphane Lefebvre, chef-kok van restaurant FAux Petits Oignons te Jodoigne.

"De kok hanteert een herkenbare kookstijl en brengt een creatieve en tegelijk respectvolle terroirkeuken. 'Onze kaart verandert om de zes weken. Ik probeer zo veel mogelijk met mensen en producten uit de streek te werken. Wij zitten dicht bij Piétrain, waar kwalitatief hoogstaande varkens worden gefokt. Ik hou van het spek. Omdat het hard is in de mond, maak ik gebruik van techniek: ik gaar het op lage temperatuur, waarna het heerlijk zacht is. Soms serveer ik het spek alleen met groenten, soms met vis of duif. Er zijn veel combinaties mogelijk.'"

Restaurant Aux Petits Oignons, Jodoigne
Weekend Knack: Verscholen in Waals-Brabant

Verschenen in Weekend Knack op 10 07 2012. Citaat:

"Stéphane komt uit Namen en is al bekend bij lekkerbekken van toen hij chef-kok was in Bistrot du Mail. Zijn opleiding kreeg hij onder meer in L’Eau Vive en L’Essentiel. Hij kookt met inzet en enthousiasme en zijn gerechten zijn verzorgd en fijn. De prijzen zijn gerechtvaardigd, het succes terecht."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Aux Petits Oignons

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.