Le Mess

Restaurant Le Mess, Etterbeek

Adres:

Louis Schmidtlaan/Boulevard Louis Schmidt 1
1040   Etterbeek

Toon de ligging

Telefoon:

02 734 03 36

Chef-kok:

Bruno Lesbats

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans

Hyperlinks:

GaultMillau '16:

Pagina 199
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Terras

Formules:

Dagschotel - lunchmenu

Overnachting:

Mogelijk

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 24:00

Le Mess in de media

Le Mess for lady's en gentlemen

Verschenen in 6minutes.be op 17 09 2012.

"Kwaliteit, verscheidenheid en smaak behoren tot de prioriteiten van het huis, waar zowel in het glas als op het bord de hele wereld aan bod komt. Want hier is de wereld meer dan een dorp, een wereld waar men duidelijk de voorkeur geeft aan natuurlijke producten. De eigenlijke kaart biedt aan de ene kant een overzicht van de vaste voorgerechten, hoofdschotels en nagerechten, die evenwel variëren naargelang de seizoenen. Op de andere kant staan de suggesties en de lunch met steeds evenveel aandacht voor de producten en de primeurs: tartaar van groene en witte asperges met scampi, kreeftenvingers op een slaatje van groene linzen uit Puy, lamssteak, foie gras en gestoofd witloof … een uitgebreide keuze binnen een prijsmarge tussen 11,90 euro en 24,50 euro.

5de editie van Proef Brussel

Verschenen in 6minutes.be op 01 09 2012. Citaat:

"De 5de editie van ‘Proef Brussel – Goûter Bruxelles’, 17 – 23 september 2012, het eerste en meteen feestelijke lustrum, legt nog meer dan tijdens de vorige edities, het accent op slowfood. De natuurlijke verse smaak van de regionale producten komt samen met de diversiteit en de traditionele ambachten die eigen zijn aan de horecasector, in volle spotlights te staan. (...) Als blikvanger fungeren vijf chefs elk met aparte achtergronden en horizonten als ambassadeur voor de veelheid van de Brusselse gastronomische diversiteit."

De 5 ambassadeurs zijn: Café des Spores (Sint-Gillis), Chez Josy (Watermaal-Bosvoorde), Chalet de la Forêt (Ukkel), Notos (Brussel), Le Mess (Etterbeek).

Ambassadeurs Proef Brussel: Le Mess, Etterbeek

Verschenen in 6minutes.be op 01 09 2012. Citaat:

"Het accent ligt hier op vis en zeevruchten met MSC certificaat en biologische groenten. Een veggie donderdag is een uitvloeisel van regionale seizoensproducten, dagverse producten en lokale specialiteiten. Deze elementen worden op een elegante manier samengebracht in genereuze en gezonde presentaties, decoratief op prettige borden geschikt."

In de buurt van restaurant Le Mess

/Boulevard Louis Schmidt

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.