L'Air de Rien

Alle persartikels over restaurant L'Air de Rien

L'Air de Rien, Esneux: chef-kok Stéphane Diffels

Verschenen in Kris Kookt op 04 01 2016. Citaat:

L'Air de Rien te Esneux is een totaalbeleving, een ontdekkingstocht doorheen de streek, een mix van het ruwe en het zachte karakter ervan.

Chef Stéphane Diffels trekt deze lijn ook verder in zijn keuken. Zijn menu's zijn gericht op ontdekking en degustatie. Kris Herrijgers van Tales of Taste maakte hier zijn laatste culinaire stop van 2015 en kon zich geen betere afsluiter voorstellen.

Lees het volledige artikel (externe link)

L’Air de Rien: terroir & natuur

Verschenen in Be-Gusto op 19 06 2015. Citaat:

Chef Stéphane Diffels brengt in zijn restaurant L'Air de Rien een belevings- en terroir gastronomie. Met uit de regio, authentieke producten, op de kop getikt bij kleine producenten, puurt hij in zijn keuken nieuwe sensaties. Ook het interieur straalt puur natuur uit.

Be-Gusto heeft zich de lange verplaatsing naar Esneux zeker niet beklaagd. Hij genoot van de verrassend en tegelijk doordachte eenvoudige keuken en was ook onder de indruk van sommelier Marc Delvenne, die zorgvuldig zijn wijnen kiest bij kleine domeinen.

Lees het volledige artikel (externe link)

L'Air de Rien, Esneux
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 20 05 2015. Citaat:

Gespot op de website 'Belgian Taste Buds'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan restautant L'Air de Rien, van chef Stéphane Diffels, te Esneux.

Lees het verslag

L'Air de Rien, Esneux
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 22 04 2015. Citaat:

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant L'Air de Rien te Esneux.

Lees het verslag

Aan Tafel: L'Air de Rien

Verschenen in De Standaard Magazine op 18 04 2015. Citaat:

"In de keuken maakt Stéphan Diffels het zich niet gemakkelijk. Een menu in drie of vier gangen? Dat vindt hij wat gewoontjes. Hij gaat voor een totaalprogramma van acht hapjes, acht gerechten, één kaasgerecht en twee nagerechten, allemaal in miniatuurversie. Dat getuigt van motivatie en geduld en als klant moet je ook over die eigenschappen beschikken, want je bent vertrokken voor een odyssee van minstens drie uur. Maar je wordt voortdurend geprikkeld en verrast, zodat het nooit saai wordt."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.