Le Comptoir de l'Eau-Vive

Restaurant Le Comptoir de l'Eau-Vive, Erpent

Adres:

Chaussée de Marche 584
5101   Erpent

Toon de ligging

Telefoon:

081 30 65 36

Chef-kok:

Simon Denis

Type:

Brasserie, restaurant

Keuken:

Belgisch

Michelin '16:

Pagina 468
Comfort: 1 vork
Selectie "Bib Gourmand"

GaultMillau '16:

Pagina 267
Keuken: 15.0 /20

Faciliteiten:

Bar, parking

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 15:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 22:00
Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 10:00 - 18:30

Le Comptoir de l'Eau-Vive in de media

Simon Denis is de nieuwe 'Ster van de Belgische Keuken'

Verschenen in knackweekend.be op 03 11 2014. Citaat:

"Simon Denis, chef van het restaurant 'Comptoir de l'eau vive' in het Naamse Erpent, heeft de tweede editie van de kookwedstrijd 'De Ster van de Belgische Keuken' gewonnen."

"'De Ster van de Belgische Keuken' is een initiatief van de Belgische chefs Frank Fol en Pierre Wynants, in samenwerking met de organisatie Meesterkoks van België."

Lees het volledige artikel (externe link)

Le Comptoir de l'Eau Vive: Modern eetstation

Verschenen in knackweekend.be op 27 02 2014. Citaat:

"Le Comptoir ligt verborgen aan de achterkant van een recent gebouwd winkelcentrum. Het is geknipt voor mensen die openstaan voor nieuwe formules en nieuwe sensaties. In het moderne eetstation zit je hoog aan de keukentoog of laag aan minitafels. Onthaal en bediening zijn los."

Beoordeling keuken: 7,5/10.
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Gault Millau 2014 - Onderscheidingen

Verschenen in eigen redactie op 11 11 2013.
  • Chef van het jaar: Arabelle Meirlaen (Arabelle Meirlaen, Marchin)
  • Jonge Topchef van Vlaanderen: Tim Boury (Boury, Roeselare)
  • Jonge Topchef van Wallonië: Stéphanie Thunus ( Au Gré du Vent, Seneffe)
  • Jonge Topchef van Brussel: Nicolas Scheidt (La Buvette, Brussel)
  • Aziaat van het jaar: Yamato (Brussel)
  • Mooiste terras: La Plage d’Amée (Namen)
  • Sommelier van het jaar: Sepideh Sedaghatnia ('t Zilte, Antwerpen)
  • Beste wijnkaart: Cyrano (Waimes).
  • Brasserie van het jaar: Comptoir de l’Eau Vive (Erpent)
  • Desssert van het jaar: Chalet de la Forêt (Brussel)
  • Gastvrouw van het jaar: Cora Moerman, De Zuidkant (Damme)
  • Beste Italiaan: Da Mimmo (Brussel)
  • Beste groenterestaurant: Table d’Amis (Vlaanderen), L'Air du Temps (Wallonië)
  • Ontdekkingen van het jaar: Maison D (Vlaanderen), Cécila (Brussel) en La Menuiserie (Wallonië).
  • Beste prijs-plezierverhouding: Het Vijfde Seizoen (Vlaanderen), Friture René (Brussel), Le Délice du jour (Wallonie)

De nieuwe GaultMillau gids ligt vanaf woensdag 13 november in de boekhandel en kost 27 euro. De gids bevat 1000 adressen, waarvan niet minder dan 110 nieuwe.

In de buurt van restaurant Le Comptoir de l'Eau-Vive

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.