Rouge Tomate

Restaurant Rouge Tomate, Elsene

Adres:

Louizalaan/Avenue Louise 190
1050   Elsene

Toon de ligging

Telefoon:

02 647 70 44

Chef-kok:

Alex Joseph & Michel Borsy

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 88
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 220
Keuken: 13.0 /20

Faciliteiten:

Terras

Formules:

Dagschotel

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 22:30

Rouge Tomate in de media

Brewed by Nature: Alex Joseph, een bangelijk goeie chef

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 09 10 2016. Citaat:

Brewed by Nature is een pop-uprestaurant van bierproducent AB Inbev. Voor de gelegenheid hebben ze chef Alex Joseph (restaurant Rouge Tomate, Elsene) ingepalmd om de gerechten te verzorgen, uiteraard allemaal verwerkt met bier. Hot Cusine de Pierre ging er naar toe vol verwachtingen.

De lokatie was alvast top. Op de tweede verdieping van één van de oudste herenhuizen op de Grote Markt van Brussel, kreeg hij een prachtig zicht. Ook de chef liet zich van zijn beste kant zien. Heerlijke combinaties die barstten van de smaak. Ja, Alex Joseph, dat is een bangelijk goeie chef.

Lees het volledige artikel (externe link)

Rouge Tomate, Elsene: Modieus en verfijnd stadsrestaurant

Verschenen in knackweekend.be op 26 03 2015. Citaat:

"Wij lunchten en aten van elegante, fris smakende, moderne bereidingen. Met het mes gehakte noordse garnalen kwamen in cannelloni van avocado met mango, koriander en wolkjes van citroen en roze peper. Gnocchi lagen in het bord met blokjes gebakken kalfszwezerik, coulis van waterkers, kappers, citroen en oude Parmezaanse kaas. Carpaccio van ananas combineerde de chef met vanillesaus, timutpeper, calamondinsorbet, meringue en sesamkoek."

Beoordeling keuken: 7,5/10. Prijs/kwaliteit: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Alex Joseph, beste jonge chef Benelux
San Pellegrino Young Chef 2015.

Verschenen in eigen redactie op 16 02 2015.

Alex Joseph, chef van Rouge Tomate te Brussel is verkozen tot de beste jonge chef van de Benelux tijdens de San Pellegrino Young Chef 2015 wedstrijd. Hij haalde het van Davy De Pourcq van restaurant Volta (Gent) en Alex Verhoeven van Fleur de Sel (Kasterlee).

Alex Joseph komt uit Californië en kwam in 2009 naar 'Rouge Tomate' te Brussel, waar hij een stage van 3 maanden zou doen. Hij is daar gebleven en is ondertussen chef van het restaurant. 

Joseph mag het eind juni - tijdens de wereldexpo in Milaan - deelnemen aan de finale van deze wereldwijde wedstrijd.

Meer info: www.finedininglovers.com

In de buurt van restaurant Rouge Tomate

/Avenue Louise

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.