La Main dans la Poêle

Alle persartikels over restaurant La Main dans la Poêle

La main dans la poêle

Verschenen in DM.city Brussel op 07 03 2012. Citaat:

"Ondertussen is het tijd om een keuze te maken. Bij een glas witte wijn, een Traminer uit Veneto (€28 voor een fles) starten we de maaltijd met een chou royal: kool gevuld met rundgehakt, champignons en gepocheerd ei (€16). De gerechten worden in de pot geserveerd, die gewoon op tafel wordt neergezet. We bedienen onszelf. De gevulde kool smaakt heerlijk, vooral in combinatie met de winterse kou buiten."

Beoordeling Zone02: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

La Main dans la poêle: je vingers in de kookpot

Verschenen in 6minutes.be op 01 06 2010. Citaat:

"De bereidingen op basis van verse natuurlijke ingrediënten, meestal rechtsreeks uit Italië afkomstig, bieden de fijnproevers een aantal authentieke smaken en aroma’s, zonder nodeloze toevoegingen en fantasieën. De persoonlijke toets die chef-kok Ciro zijn gerechten meegeeft, benadrukt het feit dat La Main dans la Poêle bijzonder sterk verschilt van de doorsnee populaire Italiaanse restaurants, zorgt voor een intieme sfeer en biedt ongeacht het seizoen, een vleugje Italiaanse zon."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.