L'Orchidee Blanche

Alle persartikels over restaurant L'Orchidee Blanche

Gault Millau 2015 - Onderscheidingen

Verschenen in eigen redactie op 10 11 2014. Citaat:

Het grootste nieuws was uiteraard de bekendmaking van de Chef van het jaar, en dat is Filip Claeys van De Jonkman in Brugge. Opvallende stijger is Christophe Hardiquest, chef-kok van restaurant Bon-Bon (Brussel), hij behaalt de zeer begeerde score van 19,5/20. Hij komt daarmee naast Peter Goossens aan de absolute top van de Belgische gastronomie. Hoogste nieuwkomer is The Jane in Antwerpen, het restaurant van Nick Bril en Sergio Herman, dat zijn intrede doet in de gids met een mooie 16/20.

Lees het volledige artikel

L'Orchidée Blanche

Verschenen in 6minutes.be op 20 03 2012. Citaat:

"De fondues en de rijsttafel, de grote specialiteiten van het huis, hebben mee bijgedragen tot de uitstekende reputatie van deze zaak en staan garant voor zalige momenten. De fondue van de Golf van Siam bestaat uit een verbazingwekkende verscheidenheid van vlees en schaaldieren die geserveerd worden met verschillende verse groenten en noedels. Alles gaat in een heerlijke bouillon met vers citroengras en pepers."

L'Orchidée Blanche: Vietnamese culinaire verfijning

Verschenen in 6minutes.be op 05 07 2011. Citaat:

"In dit verfijnde interieur krijg je een perfecte ontvangst door charmante dames in traditionele ‘Ao Dai’-kleding, de opgewekte vriendelijkheid en natuurlijk de keuken. De keuken van L’Orchidée Blanche wordt uitsluitend bereid door een Vietnamees team en is een uitnodiging tot de ontdekking van een brede waaier van smaken en authentieke gerechten. Een fijne, erg gevarieerde maar vooral gezonde keuken, want ze bevat weinig vet en wordt met superverse producten bereid."

Vietnam: Volgens hen die het kunnen weten ...

Verschenen in De Standaard Magazine op 12 06 2010. Citaat:

"Voor elk land gingen we op zoek naar locals die in België wonen, werken en ook eten. Hen vroegen we uit over de finesses van de keuken van hun land. En van hen wilden we vooral weten welke restaurants en snackbars ze ons zelf zouden aanbevelen."

De 10 meest aanbevolen eetadressen met Vietnamese keuken:
Little Asia (Brussel), La Tour d'Argent (Sint-Pieters Woluwe), Orchidee Blanche (Brussel), Nenuphar (Brussel), Gallery Resto Boutique (Brussel), Gong (Brussel), Meli Melly (Brussel), La Pagode d'Or (Brussel), Lotus Bleu (Brussel), La Boheme.

Lees het volledige artikel (externe link)

Foodvice / TV Brussel : L' Orchidée Blanche.

Verschenen in brusselnieuws.be op 07 11 2008. Citaat:

In Foodvice legt Maria Tarantino de topchefs van de beste Brusselse restaurants het vuur aan de schenen. Ze confronteert hen met exotische ingrediënten, aan de kok om er iets lekkers van te maken.

Aflevering 07-11-08: Maria Tarantino bezoekt L' Orchidée Blanche, een Vietnamees restaurant in Elsene. Daar ontmoet ze drie zeer energieke vrouwen in de keuken.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.