Hortense & Humus

Alle persartikels over restaurant Hortense & Humus

Humus x Hortense

Verschenen in Be-Gusto op 18 02 2018. Citaat:

Waarom niet eens gaan genieten van een volledig vegetarisch menu? Wanneer de chef van dienst Nicolas Decloedt is dan weet je dat je goed zit! Nicolas is fotograaf van opleiding maar culinair zeker niet aan zijn proefstuk toe. Zijn passie voor de keuken bracht hem al in topzaken zoals In de Wulf, Mugaritz, Bon Bon en Chalet de la Forêt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Hortense & Hummus

Verschenen in De Standaard Magazine op 29 04 2017. Citaat:

Hortense & Humus is een uniek en origineel concept, maar is nog op zoek naar een uitvoering die even goed is als de intenties. Je kan als klant wel meeprofiteren van het feit dat groenten goedkoper zijn dan vlees en vis: vier en zes gerechten kosten 32 en 45 euro, wat ver beneden het marktgemiddelde ligt.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed)

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.