Chou

Restaurant Chou, Elsene

Adres:

Londenplein/Place de Londres 4
1050   Elsene

Toon de ligging

Telefoon:

02 511 92 38

Chef-kok:

Dominique Aubry, Benjamin Labourie

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 92
Comfort: 1 vork

GaultMillau '16:

Pagina 196
Keuken: 14.0 /20

Formules:

Menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 22:30

Chou in de media

Score GaultMillau 2011: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010.

164 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Chou: Franse keuken in buitengewoon kader

Verschenen in knackweekend.be op 29 05 2010. Citaat:

"Mensen die van een goed glas wijn en een smakelijk potje houden, kennen de Franse kok Dominique Aubry van eerdere projecten, zoals wijnbistro Les Amis du Cep. Ook was er Slurp, een wijnbar zonder nonsens in de Brusselse binnenstad. (...) Nu is de artiest terug op het podium met Chou, in Elsene."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Restogids Nouvelle Vague 2010 / Selectie Brussel

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 21 05 2010. Citaat:

Jan Van Hemeledonck maakte een eigenzinnige selectie van 50 jonge en vernieuwende chef-koks. Criteria om geselecteerd te worden:

  • de chef is circa 35 jaar oud, heeft een opleiding genoten of de nodige basiskennis verworven om het vak waardig te kunnen uitoefenen
  • de chef is creatief of in staat een persoonlijke stempel te drukken op gerechten waarmee je het onderscheid maakt.
  • de chef voldoet aan hoge kwaliteitscriteria en verliest het visuele aspect van het bord niet uit het oog.

Er werden 15 chef-koks/restaurants in Brussel geselecteerd. Dit restaurant is er één van.

In de buurt van restaurant Chou

/Place de Londres

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.