Plein 25

Alle persartikels over restaurant Plein 25

Agnes Goyvaerts bezoekt Plein 25
DMuze: The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 25 05 2013. Citaat:

"De hoofdgerechten gaan op dezelfde lijn verder: smakelijk, duidelijk van hier, voor gezonde eetlust maar bereid met lichte hand. (...) Moet dat meer zijn? Neen. Dit is het goede eten op de goede plaats, passend bij de mensen die het maken."

Plein 25, Elsegem

Verschenen in nieuwsblad.be op 02 01 2013. Citaat:

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"Onze zaak is een bistronomie wat betekent dat we klassieke gerechten met een hedendaagse toets op tafel brengen. We houden het ook bewust kleinschalig."

Lees het volledige artikel (externe link)

Weekend Knack: De lekkerste plekjes
Reportage Culinair Oost-Vlaanderen

Verschenen in Weekend Knack op 06 06 2012. Citaat:

Van bistro's en brasseries tot gastronomische tempels en eetwinkeltjes. Weekend Knack selecteerde 14 opmerkelijke eetadressen in Oost-Vlaanderen.

  • In en uit: Café Parti
  • Kunstzinnige snackbar: bRoodstop
  • Brasserie: Bord'Eau
  • Bistronomie: Plein 25, J.e.f
  • Gastronomie: 't Korennaer, Deauville, Bresca
  • Landelijk: Den Duyventoren, Benoit en Bernard Dewitte
  • Alleen in het weekend: Jour de Fête
  • Lekkere winkels: Yuzu (Chocoladezaak, Walpoortstraat, Gent), Joost Arijs (Gent), Wauters (Temse)

Lees het volledige artikel (externe link)

Plein 25: Intiem en huiselijk
Weekend Knack: De lekkerste plekjes

Verschenen in knackweekend.be op 04 06 2012. Citaat:

"Het aantal zitplaatsen is beperkt tot tweeëntwintig, de keuken is in de eetzaal en de sfeer is intiem en huiselijk. De eerste bezoekers kennen elkaar. Jan Nijs en zijn gasten zijn aanhangers van de goede Belgische boterkeuken! Wat de pot schaft staat vermeld op het leien bord."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant voor liefhebbers van de Belgische boterkeuken

Verschenen in knackweekend.be op 09 01 2012. Citaat:

"Jan en zijn gasten zijn duidelijk aanhangers van de goede Belgische boterkeuken! Wat de pot schaft staat vermeld op het leien bord. Er is een rare, ouderwets Franse wijnkaart, waaraan gesleuteld mag worden. De kurk ging van een Barbera d’Alba Corino 2009, een Italiaanse rode die mooi op dronk was en wist te behagen (33 euro)."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant 'Plein 25' nieuw in GaultMillau

Verschenen in nieuwsblad.be op 15 11 2011. Citaat:

"Omdat het aantal couverts beperkt is, kunnen we nu ook meer tijd en zorg aan de gerechten besteden.' Jan Nijs en Martine De Lombaerde zijn verrast dat hun nieuwe zaak al meteen een vermelding in Gault Millau krijgt: 'Onze vorige zaak De Hermelijn, had in Gault Millau een notering van twaalf op twintig. Nu krijgen we zelfs een hogere waardering, en dat is zeker een aangename verrassing, een kroontje op het werk zeg maar. Het is altijd plezant om erkenning te krijgen. Blijkbaar moeten de mensen van Gault Millau onze nieuwe weg wel gevolgd zijn.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Plein 25, Elsegem

Verschenen in eigen redactie op 01 11 2010. Citaat:

Plein 25 wordt uitgebaat door de vroegere eigenaars van De Hermelijn te Wannegem-Lede, Jan en Martine Nijs.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.