La Maryse

Alle persartikels over restaurant La Maryse

La Maryse, Eeklo

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 01 06 2016. Citaat:

Chef Sten Van Der Blij en gastvrouw Yati Van der Sypt mogen dan wel jong zijn maar daar merk je niets van. Integendeel. Hun nieuwe restaurant La Maryse te Eeklo beheren zij als ervaren rotten van het vak.

Geert Bouckaert van Goesting magazine was onder de indruk. Seizoensgebonden producten worden perfect bereid en mooi gepresenteerd. De vriendelijke en efficiënte bediening wordt vergezeld met deskundige uitleg.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

La Maryse zet stad op culinaire kaart

Verschenen in hln.be op 31 10 2015. Citaat:

Eeklo is niet meteen een culinaire hotspot. Er zijn er heel wat lekkere brasseriëen maar een 'echt' restaurant vinden is moeilijker.

Restaurant La Maryse brengt daar nu verandering in. Sten Van Der Blij, die zes jaar in de keuken van Ter Heide in Lembeke stond, wil met zijn nieuw initiatief net dat stapje verder gaan dan gewoon een verzorgde snelle hap aan te bieden.

Zijn producten haalt hij van lokale producenten. Aan hln.be vertelt hij: 'We gaan hier voor verse producten en kiezen zoveel mogelijk uit eigen streek. De koffie komt van de Witte Zwaan in Eeklo, de zuivel van de Simoenstede in Waarschoot. Ik serveer enkel Noordzeevis en Belgisch rund.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.