Le Sanglier Des Ardennes

Restaurant Le Sanglier Des Ardennes, Durbuy

Adres:

Rue Comte Théodule d'Ursel 14
6940   Durbuy

Toon de ligging

Telefoon:

086 21 32 62

Chef-kok:

Frederic Caerdinael

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans

Michelin '16:

Pagina 462
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 262
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Terras

Overnachting:

Mogelijk

Lid van:

Meesterkoks van België
Orde der 33 meesterkoks
Disciples d'Escoffier

Le Sanglier Des Ardennes in de media

Proefwerk: Le Sanglier des Ardennes

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 09 09 2017. Citaat:

Ondakns alle toeters en bellen duurt het tot de vierde gang vooraleer we het grote talent van Wout Bru te zien krijgen.

Het is een fantastich gerecht rond zeebaarsfilet. Italiaanse kaviaar, een ravioli van aardappel en oester maken er een intens, hecht geheel van.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Le Sanglier des Ardennes

Verschenen in De Standaard Magazine op 05 11 2011. Citaat:

"Le Sanglier des Ardennes bevindt zich in een historisch hotel in het centrum van Durbuy. Maurice Caerdinael nam het over in 1962, zijn zoon Frédéric (47) is er nu de kok. De familie boerde goed en nam ook andere hotels en restaurants in Durbuy over. Le Sanglier des Ardennes werd het typevoorbeeld van een toeristenrestaurant. Maar vorig jaar gebeurde een grondige renovatie."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 1 bordje (nipt).

Lees het volledige artikel (externe link)

GaultMillau 2010 - Overzicht onderscheidingen.

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009.

Beste chef: Roger Van Damme - Het Gebaar, Antwerpen.

Beste jonge chef Vlaanderen: Thierry Theys - Nuance, Duffel.

Beste jonge chef Wallonië: Clement Petitjean - La Grappe d'Or, Torgny.

Beste jonge chef Brussel: Damien Vanderhoeven - Le Coriandre, Watermaal-Bosvoorde.

Beste gastvrouw: Caroline Claeys - Rascasse, Kapellen.

Beste sommelier: Pieter Verheyde - Hof van Cleve, Kruishoutem.

Beste wijnkaart: De Pastorale, Rumst.

Beste digestievenkaart: Le Sanglier des Ardennes, Durbuy.

Beste dessertenkaart: Li Cwerneu, Huy.

Mooiste terras: De Pastorie, Lichtaart.

Beste Mediterraan: Le jardin des Bégards, Luik.

Beste Aziaat: Nonbe Daigaku, Elsene.

Beste brasserie: Refter, Brugge.

Beste Benelux Groentenrestaurant: Clandestino, Haasdonk

Meest kindvriendelijke groenterestaurant Benelux: Potiron, Kasterlee.

In de buurt van restaurant Le Sanglier Des Ardennes

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.