Le Clos Des Récollets

Restaurant Le Clos Des Récollets, Durbuy

Adres:

Rue de la Prévôté 9
6940   Durbuy

Toon de ligging

Telefoon:

086 21 29 69

Chef-kok:

Frédéric Brunee

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans

Michelin '16:

Pagina 462
Comfort: 2 vorken
Selectie "Bib Gourmand"

GaultMillau '16:

Pagina 258
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Parking, terras

Formules:

Menu

Overnachting:

Mogelijk

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Le Clos Des Récollets in de media

Le Clos des Récollets
Reportage: Lekkerbekken in Luxemburg

Verschenen in Weekend Knack op 08 08 2012. Citaat:

"De bediening is in handen van jong personeel. Frédéric Bruneel staat zelf aan het fornuis. Zijn repertoire is beknopt en bestaat uit verzorgde, modern gepresenteerde seizoengerechten, die je ook in de populaire menu’s terugvindt. Het visitekaartje is het Menu Gourmand. De acht hotelkamers werden recentelijk gerenoveerd en zijn aangenaam modern."

Lees het volledige artikel (externe link)

Lekkerbekken in Luxemburg

Verschenen in Weekend Knack op 07 08 2012. Citaat:

"Denk je aan Luxemburg, dan denk je aan smakelijke vleeswaren als rookworst en wildpastei, en traditionele kost als stoofpot van de Gaume, gevulde kool, hutsepot of wild."

Weekend Knack maakte een selectie.

  • Idyllisch: Auberge du Val 'Aisne
  • Gastronomie: La Table du Maxime
  • Gerieflijk: Hotel Beau Séjour/Restaurant Jardin des Senteurs
  • Moderne technieken: Le Cor de Chasse
  • Traditionele basis: Les Pieds dans le Plat
  • Romantiek in het kleinste stadje: Le Clos des Récollets
  • In de bossen: L' Auberge du Sabotier - Les 7 Fontaines d'Awenne
  • Lekkere winkels: Beenhouwerij Poncelet (Paliseul), Glacier La Ferme de la Vallée (Rendeux), Les chocolats d' Edouard, La Ferme Houard

Le Clos des Récollets: Landelijke romantiek in Durbuy

Verschenen in knackweekend.be op 12 01 2011. Citaat:

"De intieme eetvertrekken zijn romantisch en huiselijk ingericht in een elegant landelijke stijl met natuursteen en oud hout alom. De tafels zijn feestelijk gedekt en de stoelen zijn gekleed in jurkjes met strik op de rug. De bediening was die avond in handen van jong personeel. Frédéric Bruneel stond zelf aan het fornuis. De kok presenteert een beknopte spijskaart, opgebouwd uit gerechten die men ook in de menu’s vindt."

In de buurt van restaurant Le Clos Des Récollets

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.