X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

De Nete

Restaurant De Nete, Duffel

Adres:

Kiliaanstraat 40
2570   Duffel

Toon de ligging

Chef-kok:

Karl Ave

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

De Nete in de media

De Nete, Duffel
Verrassende gastronomie

Verschenen in Steps op 30 10 2012. Citaat:

"Zaakvoerder Philip Jeukens en chef Karl Ave houden dagelijks samen rekening met de aanbevelingen van hun klanten en brengen gastronomie met verrassende combinaties. Een vriendelijke bediening, een lekkere keuken, een aangenaam kader en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding maken van restaurant De Nete een heerlijke eetgelegenheid. Iedereen is er welkom voor een ontspannen lunch of diner of een overheerlijk gastronomisch diner van één of meerdere gangen."

Bon Appétit: Restaurant De Nete, Duffel
Genieten van lunch en diner

Verschenen in Steps op 27 02 2012. Citaat:

"De keuken van De Nete werkt uitsluitend met verse producten en houdt natuurlijk de seizoensgebonden ingrediënten in het oog. Dit vertaalt zich naar een sterke restaurantkaart waarop een mooie variatie van vis, vlees en gevogelte wordt toegepast. Je kan je volledig culinair laten verrassen door het maandmenu en Chef's menu. Maar de deuren van De Nete staan ook wagenwijd open voor wie komt genieten van één gang."

Restaurant De Nete, Duffel
Interview met chef Karl Ave

Verschenen in Steps op 27 02 2012. Citaat:

Hoe omschrijf je je keuken?

"Ik volg voornamelijk de Franse keuken. Maar eigenlijk werk ik graag met alle producten en kooktechnieken. Het garen op lage temperaturen is bijvoorbeeld iets waarmee we werken. Met de desserten zijn we ook steeds nauw bezig om ze luchtig te maken, zodat ze na een diner of lunch niet zwaar zijn voor de klanten. We werken onder andere ook met suikervervangers, zodat iedereen kan genieten van onze nagerechten."

In de buurt van restaurant De Nete

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.