't Notarishuys

Alle persartikels over restaurant 't Notarishuys

Notarishuys, Diksmuide

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 15 04 2015. Citaat:

"Bij de volgende gang switchen we: hij kiest nu vlees, ik vis. Griet met wulken, spitskool, prei en 'boeuf bourguignon' op onze manier met rundwangetjes, zilverui, champignons. Weerom vallen de royale porties op. De griet krijgt het gezelschap van wulken, prei en mousseline in een apart kommetje. Lekker, maar zwaar voor een visgerecht!"

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

10 mooiste terrassen om te dineren

Verschenen in knackweekend.be op 16 05 2014. Citaat:

In aanloop naar de komende lente- en zomerperiode heeft Knackweekend een lijst samengesteld van de 10 mooiste terrassen:
Tiecelijn (Lokeren), Altermezzo (Tongeren), Aen De Kerck van Melveren (Sint-Truiden), Auberge du Pecheur (Deurle), Restaurant Figaro (Hasselt), Gasthof Halifax (Deinze), ’t Notarishuys (Diksmuide), De Pastorie (Lichtaart), De Plezanten Hof (Hamme) en Restaurant-hostellerie Vivendum (Dilsen-Stokkem).

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: 't Notarishuys

Verschenen in De Standaard Magazine op 30 11 2013. Citaat:

"Bert Boussemaere verliest zich niet in frivoliteit. Hij kookt gedegen met verse producten van goede herkomst en zijn uitvoeringen zijn foutloos. Je vertrekt hier met het aangename gevoel dat je prima kwaliteit voor je geld hebt gekregen."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes.

Lees het volledige artikel (externe link)

Het Lekkere Westen
Reportage Vlaanderen Vakantieland - deel 3

Verschenen in www.een.be op 23 11 2013. Citaat:

In kader van de actie Het Lekkere Westen stuurt Vlaanderen Vakantieland een duo West-Vlaamse foodies op stap in eigen streek.

In deze laatste aflevering gaan regisseur Jan Verheyen, zijn vrouw Lien Willaert en hun dochter Anna op ontdekkingstocht aan de kust.

  • Bekijk de reportage
  • Op het programma:
    - Pluk van zeewier op het strand van Bredene samen met chef-kok Donald Deschagt van restaurant Le Homard et la Moule
    - Overnachting in Pure Hotel te Diksmuide, het hotel hoort bij restaurant Het Notarishuys onder leiding van chef Bert Boussemaere
    - Bezoek aan kaasmakerij Dischhof in Keiem
    - Diner in restaurant De Zaligheid te Beveren (Alveringem).

Het Lekkere Westen

Verschenen in eigen redactie op 13 09 2013. Citaat:

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

Restaurant Notarishuys voortaan ook luxueus hotel

Verschenen in nieuwsblad.be op 23 05 2013. Citaat:

"Bert Boussemaere en zijn vrouw Jessica Seys van het bekende restaurant Notarishuys zijn sinds kort gestart met een 'Pure Hotel'. In de tuin kan je in een luxueuze kamer verblijven, mét sauna en iPads. (...) Pure hotel is een uitbreiding van het restaurant, maar je moet niet eerst naar de sauna om pas nadien te gaan eten. 'De gasten zijn vrij om het restaurant al dan niet te gebruiken. Onze nieuwe dienstverlening is een kruising tussen een chambre d’hôte en een hotel. We willen geen B&B zijn. We mikken op een publiek dat graag geniet en van stilte houdt', zegt Bert Boussemaere."

Lees het volledige artikel (externe link)

Eetadressen met een tuin: West-Vlaanderen

Verschenen in De Standaard Magazine op 20 06 2011. Citaat:

Iedereen heeft er zo wel een. Of meer dan een. Van die adressen waar je op zomerdagen uren aan tafel kunt zitten. Buiten. Tussen het groen.

De Standaard Magazine selecteerde eetadressen in West-Vlaanderen waar het gezellig buiten tafelen is. Dit restaurant is er één van.

Terrastafelen : Adressen in West-Vlaanderen.

Verschenen in De Standaard Magazine op 13 06 2009. Citaat:

De Standaard filterde 49 eethuizen in Vlaanderen en het Brusselse uit de Bib Gourmand, allemaal met terras of buiteneetplekje, en allemaal met een driegangenmenu voor minder dan 35 euro.

De adressen te West-Vlaanderen :

Le Flore, De Houtsnip, Restaurant Eglantier, Alain Meessen, Renty, Rita, Vijfwege, Gasthof 't Hommelhof, De Lieve, 't Notarishuys, Luna Piena, De Kruidenmolen, Old Fisher, De Roeschaert, Villared

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.