Brasserie Juste

Alle persartikels over restaurant Brasserie Juste

Brasserie Juste

Verschenen in june.be op 20 11 2017. Citaat:

Tom De Poortere maakte een bewuste keuze toen hij samen met zijn partner Wendy Hoefman Brasserie Juste startte. Klassiekers tot in de perfectie bereiden. Niks van nieuwlichterij, ook geen de- en reconstructies, want daar heeft hij een broertje aan dood. En zo vind je op de kaart, naast vol-au-vent, ook stoofvlees, garnaalkroket, salades en ribstuk van West-Vlaams Rood.

De wijnkaart is gevarieerd en volledig en voor de bierkaart, met enkele zeer lokale bieren, doen we een speciale vermelding. Die passen uitstekend bij het soort keuken dat Juste wil brengen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Juste is juste in Dikkelvenne

Verschenen in hln.be op 18 07 2017. Citaat:

Vanop het terras heb je een prachtig zicht op de Schelde en de Amerikaanse eik spreidt z'n blaadjes liefdevol uit om wat schaduw te voorzien. Daarmee zijn we gelukkig nog niet uitverteld. De keuken verstaat de regels van de kunst als geen ander en serveert je brasseriekost met de grote K en de bediening ademt charme. Verkocht!

Uit artikel: "Zon in je bord: 33 resto's met zálig terras"

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie Juste, Dikkelvenne

Verschenen in vierbordjes.be op 05 11 2016. Citaat:

Chef Tom De Poortere en Wendy Hoefman gaan in hun brasserie 'back to basics', vandaar ook de naam Brasserie Juste, om maar te zeggen dat alles 'juste' is.

Mits hier en daar wat kleine opmerkingen, heeft Bruno Vanspauwen van een smakelijke en volledig huisbereide maaltijd genoten, met onder meer een lekkere garnaalkroket, een rijkelijk gevulde kroket van varkenspoot en een vers, krokant slaatje.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie Juste, Dikkelvenne

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 05 2016. Citaat:

Elise Descamps, voor Goesting Oost-Vlaanderen, werd heel vriendelijk en attent verwelkomd bij Brasserie Juste te Dikkelvenne.

Deze positieve noot werd ook doorgezet op het bord. Zowel de voor- als de hoofdgerechten waren erg lekker en helemaal bereid volgens de regels van de kunst. De keuze van de bijgeserveerde groenten zorgden dan weer voor een heerlijk lentegevoel.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie Juste: gezellig adresje voor een eerlijke keuken

Verschenen in Manager Magazines op 10 03 2016. Citaat:

Zo'n vijf maanden geleden opende Brasserie Juste te Dikkelvenne haar deuren. Hier geen diepvriesingrediënten of -producten maar wordt er alles zelfgemaakt met uitsluitend verse producten.

Manager Magazine praatte met eigenaars Tom en Wendy De Poortere. 'Wij maken alles zelf, op basis van verse ingrediënten: van de fonds, de mayonaise en de dressings, garnaalkroketten en handgeschilde frietjes, tot wafels en pannenkoeken', legt Wendy uit.

Er is ook een feestzaal, die tevens voor bedrijfsseminaries kan fungeren. Tom: 'De catering verzorgen we ook helemaal zelf. Met onze aanpak bereiken we een particulier en professioneel publiek dat kwaliteit en versheid apprecieert.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie Juste, Dikkelvenne

Verschenen in eigen redactie op 15 12 2015. Citaat:

Op 11 september 2015 openden Tom De Poortere en Wendy Hoefman hun zaak 'Brasserie Juste'.

brasserie-juste-interieur

Het concept is een 'back to basics' Frans-Belgische keuken met oog voor het product. Verschillende gerechten worden bereid in een houtskooloven en krijgen hierdoor een unieke smaak.

Brasserie Juste is tevens een ideale locatie voor feesten, recepties en seminaries. De aanpalende zaal heeft een capaciteit van 80 personen zittend en 150 personen staand. Bij mooi weer kan het aperitief buiten geserveerd worden op het zonnige terras.

Brasserie Juste feestzaal

Video: Babyborrel @ zaal Brasserie Juste 

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.