Wannes Raps

Alle persartikels over restaurant Wannes Raps

Wannes Raps, Diest

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 20 09 2014. Citaat:

"Voor het voorgerecht gingen we allebei voor mosselen met chorizo. Bouchons zijn sowieso al top. En ik moet bekennen, nog nooit geprobeerd, maar overheerlijk met die chorizo. Ze staan voorlopig in mijn top drie van beste mosselen gegeten dit jaar. IR ging voor de vis, ik koos voor de kalfsonglet. Onglet behoort tot mijn favoriete stukjes van het rund. De versie van Wannes Raps werd geserveerd met verse boontjes en aardappelen. Alweer een winner."

Lees het volledige artikel (externe link)

Tafelen: In Diest waait een fris windje
Wannes Raps, Diest

Verschenen in Weekend Knack op 03 04 2013. Citaat:

"De deur opende vorig jaar op 9 oktober. Het volk stroomde toe en ging tevreden buiten. De sobere, eerlijke aanpak slaat aan. Wannes Raps is echter minder nonchalant dan de bistro op het eerste gezicht lijkt. Als je goed kijkt en proeft, merk je dat over alles is nagedacht. Lampen en stoelen hebben allemaal een of meerdere levens achter de rug en hoewel ze stuk voor stuk verschillend zijn, vormt alles samen een geslaagd geheel."

Beoordeling keuken: 7/10.
Prijs-kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bistro Wannes Raps

Verschenen in legourmandbelge.be op 11 03 2013. Citaat:

"We gingen buiten met een rekening van € 35,- per persoon en dat vind ik dik in orde. Je kan hier voor heel correcte prijzen bijzonder lekker eten en dat in een leuk kader. Deze man kan goed koken en dat proef je. De porties zijn perfect, het eten is eenvoudig en lekker. De producten zijn van kwaliteit en het tempo is strak. Dit is wat ik verwacht van een zaak zoals deze, maar al te vaak niet krijg."

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Wannes Raps

Verschenen in De Standaard Magazine op 17 11 2012. Citaat:

"Speelt Wannes Raps in op de trend van de bistronomie? Eigenlijk niet. Gastronomie kan Bruyninckx gestolen worden. Zijn bistro is een vriendelijk uitgestoken middelvinger naar de sterrenjagers, culinaire patsers en moleculaire goochelaars. Kwaliteit in de eenvoud. Dat is zijn motto. Zo'n eethuis wil ik wel elke week in deze rubriek."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend)

Lees het volledige artikel (externe link)

Bistro Wannes Raps geopend
Ex-medewerker Woestijnvis kiest voor carrièrewending

Verschenen in Het Laatste Nieuws op 10 11 2012. Citaat:

"'Ik ben eigenlijk een hobbykok die een midlifecrisis kreeg en plots besliste een bistro op te starten', knipoogt Erwin. 'Ik was de televisiewereld niet beu, maar had zin om op eigen benen te staan. Vijftien jaar in de file naar Brussel is te veel van het goede.'"

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.