Santino

Italiaans restaurant Santino, Diest

Adres:

Felix Moonsstraat 14
3290   Diest

Toon de ligging

Telefoon:

013 31 51 12

Type:

Restaurant, pizzeria

Keuken:

Italiaans

Faciliteiten:

Airco, terras

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Santino in de media

dm zomer : Waar eet Guy Swinnen ?

Verschenen in DM magazine op 25 07 2009. Citaat:

De favoriete adressen van Guy Swinnen :
Santino (Diest), La Bas (Diest), La Rotonda (Leuven), Hippocampus (Mol), Hotel-Bistro De Modern (Diest), La Butte Aux Bois (Lanaken), Frituur 't Rond Punt (Sparrenweg 97, Engsbergen).

Guy Swinnen speelt met The Scabs op Suikerrock op 31 juli en op de Lokerse Feesten op 3 augustus.

Reviews over restaurant Santino

Niet zozeer tevreden

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
1
Maaltijd: 1
Bediening: 1
Sfeer: 1

Gisteren bij Santino gaan eten en het was allesbehalve meegevallen, helaas. Had er thans positieve commentaar over gehad. Eerst en vooral was ik nogal geschrokken van de wat hogere prijzen, terwijl het geen chique zaak is! We hebben 45min. moeten wachten op onze pizza terwijl we de enige in de zaak waren! Had ik samen met mijn vriendin een maxi-pizza genomen om te delen. Moesten we 2euro meer betalen voor de maxi-pizza. oké, maar dan ook nog eens 1,50 omdat we met twee van één pizza aten?!? Hadden we een glas ice tea besteld waar een jaar geleden wel prik op gezeten zou hebben, niet smakelijk! uiteindelijk onze pizza gekregen bleken de champignons nog half rauw te zijn en de zeevruchten uit een diepvriespakje! De scampi die erbij was, volledig verbrand! Sorry maar het was helemaal niet smakelijk en zeker niet voor het geld dat ze ervoor vragen. Teleurgesteld hebben we dan ook de zaak verlaten... Wij zullen hier geen tweede keer naartoe gaan.

Service

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
1
Maaltijd: 1
Bediening: 1
Sfeer: 1

Service van dit restaurant is uitermate slecht. Je moet een uur wachten op je pizza en dan leveren ze nog de verkeerde pizza en vragen ze je bij te betalen voor het geen wat je had gevraagd. Ik vroeg een capriciocca en ik vroeg aan de bediende of dat er ham champigons en artichoken op zaten (zoals op elke normale capriciocca° ja zei hij. Uiteindelijk kreeg ik na een uur wachten een pizza met enkel artichoken. Ik zei van dit heb ik toch niet besteld. Ik had hem immers gevraagd of het geen wat ik ou op de pizza lag. Uiteindelijk heeft santino niets gedaan. de pizza weggenomen. Ze verwachten dat ik ging bij betalen voor de ham en champigonnen en nog een 30min extra zou moeten wachten terwijl iedereen al lang klaar zou zijn. Het ergste van al was dat de baas 3 tafels verder zat en openlijk zei dat hij geen zin had in een discussie. Spijtig dat ik niet minder dan 5/10 kan geven want dit restaurant verdient een dikke 0

In de buurt van restaurant Santino

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.