Casa Iberico

Alle persartikels over restaurant Casa Iberico

Hageland scoort goed in Gault&Millau 2016

Verschenen in hln.be op 10 11 2015. Citaat:

Hln.be Regio Tienen maakt de balans van de prestaties die Hagelandse restaurants scoorden in de nieuwste editie van Gault&Millau.

Zes restaurants behaalden tussen 13 en 15 op 20:
De Refugie (Tienen), Fidalgo (Tienen), Al Dente (Aarschot), Bart De Bondt (Tienen), Casa Iberico (Diest), De Groene Munt (Diest).

Warm aanbevolen door Gault Millau werden Bistro Ter Bogaerde (Aarschot), De Proosdij (Diest), Kopenhagen (Tienen) en Vital (Gelrode).

Lees het volledige artikel (externe link)

Taste ID: Een topjaar
Restaurant Casa Iberico te Diest

Verschenen in Steps op 16 01 2011. Citaat:

"Dit jaar werden de inspanningen van het restaurant-met-wijnwinkel voor een eerste keer beloond met een verschijning in GaultMillau. 'Ons restaurant zie ik altijd meer als een degelijk eethuis. Maar we werden bekroond met de titel beste ambassadeur van de mediterrane keuken!'"

Casa Iberico valt in de prijzen bij GaultMillau

Verschenen in nieuwsblad.be op 08 11 2010. Citaat:

"Het restaurant op de Kautershoek in Diest valt dit jaar in de prijzen bij de uitreiking van de verschillende jaarlijkse trofeeën van de prestigieuze GaultMillaugids. Casa Iberico is de beste ambassadeur van de mediterrane keuken."

Lees het volledige artikel (externe link)

GaultMillau 2011 - Overzicht onderscheidingen.

Verschenen in eigen redactie op 08 11 2010.
  • Beste chef: Christophe Hardiquest - Bon-Bon, Ukkel
  • Beste jonge chef Vlaanderen: Kwinten De Paepe - Trente, Leuven
  • Beste jonge chef Wallonië: Maxime Collard - La Table de Maxime, Paliseul
  • Beste jonge chef Brussel: Gaëtan Colin - Jaloa, Brussel
  • Beste gastvrouw: Stéphanie Volkaerts - L'Amandier, Genval
  • Beste sommelier: Nadia Zioui - L'Eveil des Sens, Montigny-Le-Tileul
  • Beste wijnkaart: The Glorious, Antwerpen
  • Beste digestievenkaart: 't Oud Konijntje, Waregem
  • Beste dessertenkaart: De Jonkman, Brugge
  • Mooiste terras: L'Eau Vive, Arbre
  • Beste Mediterraan: Casa Iberico, Diest
  • Beste Aziaat: Lam en Yin, Antwerpen
  • Beste Brasserie: La Table du Boucher, Bergen.
  • Beste Groentenrestaurant: 't Aards Paradijs, Merendree

Mes & Vork: Vlaming als paella-ambassadeur.
Casa Iberico te Diest.

Verschenen in DM magazine op 06 11 2010. Citaat:

"Een correct gemaakte paella kan een feest zijn. Dat heeft Tim Huygens, de chef can Casa Iberico in Diest, uitstekend begrepen. Deze hispanofiel, tevens importeur van Spaanse wijnen en fijne vleeswaren, bereidt zorgzaam en met meer dan correcte producten een paella uit het boekje."

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Casa Iberico

Verschenen in De Standaard Magazine op 26 06 2010. Citaat:

"Wat begon als een wijnwinkel, groeide uit tot een wijnbar met tapa's, en vervolgens tot een heus restaurant met Spaanse en Portugese gerechten."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes.

Lees het volledige artikel (externe link)

Casa Ibérico: Respect voor de ingrediënten

Verschenen in knackweekend.be op 11 05 2010. Citaat:

"Huygens heeft zich verdiept in de materie en levert een rijkelijke en genuanceerde schotel af waarbij vooral het respect voor de gebruikte ingrediënten opvalt. Garnituren zijn, naast fijngesneden pittige chorizoworst, onder meer gamba’s en verse langoustines die met behoud van hun sappige textuur apart bereid werden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.