Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

Alle persartikels over restaurant Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

Auberge Du Pêcheur, Deurle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 05 02 2015. Citaat:

"Maar het wachten loont: ik krijg twee stukken sappige borstfilet van parelhoen met crème van pastinaak, rode biet en gebakken aardappelen. De garing van de skrei is correct, meldt mijn charmant gezelschap. De aardappelpuree met karnemelk en de schorseneren zijn top."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasvar @ Auberge du Pêcheur
Chef Denis De Reu bereidt het Brasvar varkensvlees

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2012. Citaat:

Reportage over het verhaal van het varkensvlees Brasvar: van bij de kweker tot op het bord in het restaurant.

Bron: Vimeo

Meer info over Brasvar varkensvlees: Website Brasvar

Vijf Gentse restaurants halen Bib Gourmand.

Verschenen in nieuwsblad.be op 10 11 2009. Citaat:

"Michelin bracht zopas de Bib Gourmand Benelux-gids uit. De vijf restaurants uit de Gentse regio die vorig jaar een 'Bib Gourmand' haalden behouden die. Het gaat om De 3 biggetjes, 't Pakhuis, Le Grand Bleu, Rooselaer (Heusden) en The Green (Deurle)."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Terrastafelen : Adressen in Oost-Vlaanderen.

Verschenen in De Standaard Magazine op 13 06 2009. Citaat:

De Standaard filterde 49 eethuizen in Vlaanderen en het Brusselse uit de Bib Gourmand, allemaal met terras of buiteneetplekje, en allemaal met een driegangenmenu voor minder dan 35 euro.

De adressen in Oost-Vlaanderen :

The Green, De 3 Biggetjes, Le Grand Bleu, Pakhuis, Rooselaer, De Ceder, De Zwadderkotmolen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.