Da Vinci

Alle persartikels over restaurant Da Vinci

Restauranthouders leiden koks op in Kenia

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 09 2014. Citaat:

"'Een Keniaanse, die in Nairobi een restaurant heeft en in het kamp van de Verenigde Naties ook een restaurant en drie koffiebars uitbaat, leerden we kennen toen ze bij ons een workshop volgde. Ze nodigde ons uit om in haar thuisland opleiding te komen geven aan haar koks', doet Jurgen Brouillard het verhaal. 'We twijfelden even omdat er toch regelmatig onrusten zijn in het land, maar besloten toch te gaan omdat het sowieso een unieke ervaring zou zijn. En dat was het ook. We hebben een stuk van het land gezien, maar ook hard gewerkt.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Chef-kok Jurgen Brouillard, restaurant Da Vinci

Verschenen in Culinaire Ambiance op 11 09 2014. Citaat:

"Jurgen Brouillard hoort niet tot de club van mediagenieke chefs. Hij werkt in de luwte zoals vele van zijn collega’s en concentreert zich op het geluk van zijn klanten met lekker eten aan betaalbare prijzen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Da Vinci helemaal in het nieuw

Verschenen in Het Laatste Nieuws op 22 10 2013. Citaat:

"Zes jaar geleden startten Jurgen Brouillard en Miranda Vereecken hun restaurant 'Da Vinci' aan de Koning Albertstraat in Sint-Gillis-Dendermonde. Jurgen staat in de keuken, Miranda in de zaal. De menukaart evolueerde, maar het interieur bleef ongewijzigd. 'Daarom beslisten we om ook daar iets aan te doen', zegt Miranda. 'Ik heb me volledig zelf toegelegd op het ontwerp. Zes maanden heb ik daar over gedaan om te komen tot wat ik wilde met de zaak.' Da Vinci straalt gezelligheid en klasse uit. Met warme, zachte kleuren, opvallend behangpapier en zelfs gedichten op de deuren van de toiletten. 'Het interieur moest volledig passen in ons concept van hoe wij ons restaurant zien', zeggen Jurgen en Miranda. 'Mensen moeten hier op hun gemak komen eten.'"

Taste ID: puur genieten.
Restaurant Da Vinci te Dendermonde.

Verschenen in Steps op 05 03 2011. Citaat:

"Chef Jurgen Brouillard en gastvrouw Miranda Vereeken hebben bewust gekozen voor een intiem, huiselijk restaurant. Door de beperkte capaciteit kunnen ze elke service zelf beredderen, en vermits alles door hun handen gaat bewaart het koppel altijd de controle."

Selectie 'Beste verhouding prijs-kwaliteit'
Knack Weekend - Culinair Referendum 2010

Verschenen in knackweekend.be op 15 09 2010. Citaat:

Voor het Culinair Referendum 2010 selecteerde Pieter Van Dooveren 10 eethuizen voor de categorie 'Beste verhouding prijs/kwaliteit'. Dit restaurant maakt deel uit van de selectie.

Tafelen: Een klein beetje anders.
Huiskamerrestaurant Da Vinci te Sint-Gillis, Dendermonde.

Verschenen in Weekend Knack op 18 05 2010. Citaat:

"Bij Jurgen Brouillard en Miranda Vereecken eet je op niveau voor betaalbare prijzen."

Beoordeling keuken: 7,5/10. Prijs-kwaliteit geproefde menu: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.