D'Hulhaege

Alle persartikels over restaurant D'Hulhaege

Restaurant D'Hulhaeghe met stip naar 14

Verschenen in nieuwsblad.be op 15 11 2011. Citaat:

"Zijn gerechten vallen dikwijls onder de noemer van 'licht concentrische, Franse keuken'. Zijn grote voorbeeld is de Monegaskische chefkok Alain Ducasse, die twintig restaurants bezit die samen goed zijn voor negentien sterren. Jeroen Verhoye verwerkt graag Breydelspek in zijn menu's omdat dit streekproduct een verfijnde smaak heeft. Over de verbeterde score in de GaultMillau is hij tevreden maar niet uitbundig. 'Het mocht nog iets meer zijn', knipoogt hij."

Lees het volledige artikel (externe link)

Jong Keukengeweld 2011 - Provincie Oost-Vlaanderen
Actie van 1 oktober tot 15 november

Verschenen in eigen redactie op 06 10 2011. Citaat:

Jong Keukengeweld laat jongeren kennis maken met de Vlaamse topgastronomie. Van 1 oktober tot 15 november bieden 48 jonge topchefs jongeren tot en met 30 jaar een gastronomisch driegangenmenu aan voor € 45, wijnen en/of bieren en waters inbegrepen.

Dit restaurant is één van de deelnemers.
Meer info: website Jong keukengeweld

Binnenkort verschijnt het boek: Jong Keukengeweld.

Omega Pharma-Lotto logeert in hotel-restaurant D'Hulhaege.

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 04 2010. Citaat:

"De renners van Omega Pharma-Lotto logeren in hotel-restaurant D'Hulhaege in Deinze. 'Ze worden als serreplantjes behandeld. Eten bereiden voor die mannen is wel iets apart', zegt uitbater Marc Verhovert."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

D'Hulhaege staat na jaar al weer op de kaart.

Verschenen in nieuwsblad.be op 27 10 2009. Citaat:

"Amper een jaar na de heropening krijgt het volledig gerenoveerde restaurant D'Hulhaege - Kasteel Ten Bosse opnieuw een vermelding in de GaultMillau. 'Dat is goed, maar we streven naar nog meer', zegt chefkok Jeroen Verhoye."

"Koken is voor Jeroen, die kan terugblikken op een leerperiode bij de meest ervaren Belgische keukenchefs, intussen een passie geworden. Zo stond hij onder meer na zijn studies in Spermalie zes jaar lang achter het fornuis in Le Sanglier des Ardennes in Durbuy en bij de chef van het driesterrenrestaurant Bruneau in Koekelberg."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

D'Hulhaege

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 19 08 2009. Citaat:

"Wij strijken met zijn drieën razend benieuwd in het vernieuwde restaurant neer. Het is een mooie zomeravond en een piepjonge, galante dienster nodigt ons uit om al fresco te dineren in de binnentuin, gezellig ingericht met een vijver, dakplatanen die voor verkoeling en lommer zorgen en loungy outdoor zetels, tafeltjes en stoelen. We beginnen met een glaasje cava (€7,50), niet goedkoop, maar van uitstekende kwaliteit en vergezeld van drie heerlijke hapjes: een lauw soepje van coeur de boeuf tomaten, kopvlees met wasabi en een rivierkreeftje en een glaasje garnalen met zeeboontjes en een espuma van makreel."

Zone09 beoordeling: 5 sterren

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.