Bistro Marron

Alle persartikels over restaurant Bistro Marron

Bistro Marron, Deinze

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 21 08 2013. Citaat:

"Mijn vriend laat intussen weten dat hij zowat de beste rundstartaar ooit voor zijn neus heeft staan: goed gesneden, fris van smaak en kwaliteitsvol vlees. Ook alles erbij - van de frietjes tot de remouladesaus - krijgen geen enkele opmerking. Het glas rode wijn (€ 4,5) gaat er prima bij en is bovendien erg schappelijk geprijsd."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Tafelen: Bistro Marron, Deinze
Picon Maison in Petegem

Verschenen in Weekend Knack op 18 12 2012. Citaat:

"Het repertoire op de spijskaart is in de breedte gegroeid en gaat van salades als voor- of hoofdgerecht en pasta, tot meer gastronomische bereidingen met luxeproducten als foie gras, kreeft, hartzwezerik en wild. Ook minder voor de hand liggende, smakelijke maar minder dure producten komen aan bod, zoals varkensnek en kalfswangen."

Beoordeling keuken: 7/10.
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7,5/10.

Bistro Marron: ‘We zoeken nu extra personeel’

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 11 2012. Citaat:

"Anderhalf jaar nadat Sven Goeman en Stephanie Vanzieleghem hun nieuwe Bistro Marron in de Kastanjelaan in Petegem openden krijgen ze een vermelding in de Bib Gourmand. ‘De erkenning door Michelin na zo'n korte inloopperiode, is hartverwarmend’, zegt het koppel. ‘Van bij de start lieten we de gerechten aanleunen bij de gastronomie, zonder de drempel te hoog te leggen. Ook niet qua prijs: een maandlunch krijg je voor 35 tot 40 euro, een week­lunch voor 17,50 euro’, zeggen Stephanie en Sven."

Lees het volledige artikel (externe link)

Michelin - Bib Gourmand Benelux 2013
Nieuwe 'Bib Gourmand'-adressen in België

Verschenen in eigen redactie op 05 11 2012. Citaat:

Voordat op 19 november alle adressen worden gepresenteerd die zijn geselecteerd voor de MICHELIN Gids België en Luxemburg 2013, en voordat op 26 november de selectie van de MICHELIN Gids Nederland 2013 bekend wordt gemaakt, publiceert Michelin nu de Bib Gourmand Benelux 2013.

Alle Bib Gourmand restaurants zijn goede adressen. Ze onderscheiden zich door hun uitstekende prijskwaliteitverhouding. Het maakt niet uit of het trendy restaurants dan wel kleine bistro’s zijn. En of ze een klassieke dan wel een eigentijdse keuken hebben, of ze regionaal dan wel buitenlands koken. Deze restaurants hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze, ondanks de stijl van hun keuken, een compleet menu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) aanbieden voor een bedrag van maximaal € 35 (in de hoofdsteden is dat maximaal € 36).

In totaal is, met deze 5e editie van de Bib Gourmand Benelux, bijna 35 % van de selectie vernieuwd. Hij omvat nu 251 restaurants. België telt in totaal 138 Bib Gourmand adressen, waarvan 26 nieuw.

De Bib Gourmand 2013 ligt vanaf donderdag 8 november in de winkel en kost 15,95 euro.

Virtual Tour van Bistro Marron

Verschenen in eigen redactie op 15 10 2012.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.