Le Flore

Alle persartikels over restaurant Le Flore

Delta Gids 2015: uitreiking Delta's

Verschenen in hbvl.be op 11 12 2014. Citaat:

"Chef Bart De Pooter van restaurant Pastorale in Reet en Olivier Bourguignon van Le D’Arville in Wierde zijn donderdagmiddag beloond met een Gouden Delta. Dat gebeurde bij de voorstelling van de Delta Gids 2015 voor België en Luxemburg."

"L’Olivier des Sens in Tilff en ‘t Korennaer in Nieuwkerken kregen een Zilveren Delta toegekend. Daarnaast was er nog een Bronzen Delta weggelegd voor L’Etang Bleu in Mont-Sainte-Geneviève en Le Flore in De Panne."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Le Flore vaart verder zonder Jacqueline en Daniel

Verschenen in nieuwsblad.be op 29 08 2012. Citaat:

"Vrijdagavond was het de laatste service voor Jacqueline en Daniel in hun restaurant Le Flore op de Duinkerkelaan in De Panne. (...) In de tweeentwintig jaar dat ze Restaurant Le Flore uitbaatten hebben Jacqueline en Daniel Gilles Colonna-Cesari een stevig visitekaartje afgegeven waardoor ze zonder enige twijfel bij de beste restaurants van De Panne hoorden. Door wat er op het bord kwam maar ook door de steevast hartelijke ontvangst van gastheer en gastvrouw. Daarnaast waren ze ook altijd heel realistisch en wisten ze als geen ander dat succes elke dag opnieuw moet verdiend worden."

"Voortaan zal Le Flore verdergezet worden door de huidige chef Ludovic Verlande samen met zijn echtgenote Mevrouw Gaudin."

Lees het volledige artikel (externe link)

Le Flore: zuiderse toetsen in art décostijl

Verschenen in 6minutes.be op 05 01 2011. Citaat:

"In het mooie art décodecor zorgt Jacqueline voor een stijlvol onthaal terwijl Daniel voor zijn gasten op een passende manier de diverse bereidingen etaleert, maar evenzeer de diverse wijnkeuze becommentarieert. Prettig en sfeervol gedekte tafels met enkele mooie bloemaccenten brengen rust en verpozing, terwijl het servies en glaswerk, samen met het zilveren bestek de aantrekkingskracht vergroten."

Score GaultMillau 2011: 15/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

83 restaurants in België behalen een score van 15/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Score GaultMillau 2010: 15/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

79 restaurants in België behalen een score van 15/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

Vincent zoekt Jong keukengeweld in West-Vlaanderen.
Reportage van Vlaanderen Vakantieland.

Verschenen in www.een.be op 19 10 2009. Citaat:

"Jongeren en topgastronomie: het lijkt niet meteen de perfecte combinatie. Maar daar komt tijdelijk weer verandering in! Twintig West-Vlaamse topchefs zetten met de actie Jong Keukengeweld de deuren open voor jonge lekkerbekken! Vincent Verelst neemt nu al de proef op de som."

Tweede editie 'Jong Keukengeweld' van 1 oktober tot 15 november 2009.

Verschenen in eigen redactie op 01 10 2009. Citaat:

De organisatoren (Westtoer en Horeca West-Vlaanderen) selecteerden een nieuwe lichting van 20 jonge West-Vlaamse chefs van maximum 35 jaar. Zij laten jongeren kennis maken met topgastronomie in hun restaurant van 1 oktober tot 15 november.

‘Jong keukengeweld’ is tevens een aanzet om jongeren (van 18 tot 30 jaar) kennis te laten maken met de eigentijds en streekgebonden recepten van de jonge chefs. Het gastronomisch driegangenmenu ‘Jong Keukengeweld’ wordt aangeboden aan een promoprijs van 45 euro per persoon (aangepaste wijnen en water inbegrepen).

Terrastafelen : Adressen in West-Vlaanderen.

Verschenen in De Standaard Magazine op 13 06 2009. Citaat:

De Standaard filterde 49 eethuizen in Vlaanderen en het Brusselse uit de Bib Gourmand, allemaal met terras of buiteneetplekje, en allemaal met een driegangenmenu voor minder dan 35 euro.

De adressen te West-Vlaanderen :

Le Flore, De Houtsnip, Restaurant Eglantier, Alain Meessen, Renty, Rita, Vijfwege, Gasthof 't Hommelhof, De Lieve, 't Notarishuys, Luna Piena, De Kruidenmolen, Old Fisher, De Roeschaert, Villared

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.