The C-Experience

Alle persartikels over restaurant The C-Experience

The C-Experience: Tafelen op grote hoogte

Verschenen in standaard.be op 17 12 2013. Citaat:

"Wij mochten alvast proeven van de gerechten van sterrenchef Antony Demetre (die u misschien wel kent van de Londense restaurants Arbutus, Wild Honey en Les Deux Salons) en zijn team en het moet gezegd: veel lekkerder zullen we dit jaar toch niet hebben gegeten."

Lees het volledige artikel (externe link)

The C Experience, Brussel
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2013. Citaat:

Gespot op de website 'Flanders Today'
Verslag (in het Engels) over The C-Experience, het pop-uprestaurant op het dak van de IT Tower te Brussel.
Lees het verslag

The C-Experience
Brussels restaurant op grote hoogte dan toch van start

Verschenen in nieuwsblad.be op 06 11 2013. Citaat:

"Een half jaar later dan oorspronkelijk gepland, gaat het tijdelijke restaurant bovenop het dak van de IT Tower in de Brusselse Louizalaan alsnog van start. Foodies kunnen er dineren op ruim honderd meter boven de grond, met verbluffend uitzicht op de stad."

"De drie sterrenchefs die er afwisselend achter de potten zullen staan, zijn Claude Bosi, Sat Bains en Anthony Demetre. Lunchen kost er 267 euro (inclusief dranken), voor een diner betaalt u 297 euro. Na Brussel reist het mobiele restaurant door naar onder andere Istanbul, New York, Moskou, Rome, Tokio en Shangai."

Het restaurant, genoemd The C-Experience, is open van
12 november 2013 tot eind maart 2014.

Lees het volledige artikel (externe link)

Cube3
Sterrenmenu op 103 meter hoogte

Verschenen in nieuwsblad.be op 28 03 2013. Citaat:

"Op het dak, 103 meter hoog, komt een tijdelijk restaurant, tot 15 augustus, waar sterrenchefs het beste van zichzelf geven. 'En de bezoekers genieten terwijl van een uitzonderlijk uitzicht', verzekert Philippe Keisman, één van de bedenkers van het concept. Hij werkt voor Cenare, een onderneming die er de hele wereld mee rondreist en de fundamenten van dit restaurant telkens voor slechts enkele maanden op de meest prestigieuze plekken ter wereld neerzet."

Lees het volledige artikel (externe link)

Cube3
Restaurant op grote hoogte

Verschenen in standaard.be op 28 03 2013. Citaat:

'We zijn begonnen in 2011 op de triomfboog van het Jubelpark. Vervolgens trokken we naar Milaan, Londen en Stockholm. Dit jaar werd Cube 3 geboren, gebaseerd op het concept van een nest, opgebouwd uit houten latten die worden verlicht door led-lampen. Na Brussel reizen we naar New York, Istanbul, Rome en Tokio.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Cube3 - Pop-up restaurant
Nieuw tijdelijk restaurant toont skyline van Brussel

Verschenen in knackweekend.be op 27 03 2013. Citaat:

"Vanaf 13 mei tot midden augustus zal op het dak van de toren echter een spectaculair pop-uprestaurant verschijnen. Drie maanden lang zullen topchefs als Sanghoon Degeimbre van L’Air du Temps in Noville-sur-Mehaigne er gasten verwelkomen voor een unieke ervaring. Bij mooi weer rijkt het adembenemende zicht tot de luchthaven van Zaventem en zelfs de Leeuw van Waterloo."

Reserveren kan via de website vanaf 5 april.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.