Taverne Du Passage

Alle persartikels over restaurant Taverne Du Passage

Bib Gourmand 2015 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 03 11 2014. Citaat:

Michelin heeft met zijn nieuwste Bib Gourmand Benelux Gids 2015 terug een recordeditie te pakken. De teller staat op 285 restaurants, waaronder maar liefst 57 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Vol au vent: Favoriete adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van vol-au-vent restaurants:
Brasserie Lids (Antwerpen), Brasserie Ploegmans (Brussel), Brasserie Vinois (Sint-Martens-Latem), Brasseurs (Antwerpen), Het Genot op den Berg (Maarke-Kerkem), Patyntje (Gent), Restaurant de la Bourse (Brussel), Resto Henri (Brussel), De Stroobander (Hasselt), De Talurelekker (Brussel), Taverne du Passage (Brussel)

Lees het volledige artikel (externe link)

Steak Tartaar: Favoriete adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van steak tartaar restaurants:
Au Vieux Port (Antwerpen), Au Vieux Saint-Martin (Brussel), Le Beau Séjour (Binche), Bistro Mathilda (Oostende), Brasserie de la Gare (St-Agatha -Berchem), Brasserie L'Abbateur (Sint-Jans-Molenbeek), Brasseurs (Antwerpen), Cafe Theâtre (Gent), Chez Marie (Anderlecht), De Goei Goesting (Hasselt), De Kruier (Knokke-Heist), Parkhotel (Kortrijk), Patyntje (Gent), Sallamangee (Vilvoorde), Taverne du Passage (Brussel).

Ober, wat staat er in uw kraag?

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:

Een hippe ober laat zich kleden door een modeontwerper. Of hoe een restaurant soms ook een beetje een catwalk is. Wie draagt wat?

Belga Queen: creaties Antoine Pinto
Little Asia: creaties Vietnamese Ao Dai
't Zilte: creaties Maureen De Clercq
Yogy: creaties Black Balloon
Jigger's: creaties Cafe Costume
Taverne du Passage: kapiteinjasje uit de jaren 40

Alle 5 favoriet: Lien Degol

Verschenen in De Standaard Magazine op 18 02 2012. Citaat:

De favoriete adressen van Lien Degol:
Taverne du Passage (Brussel), Sirena (Riccione, Italië), St. Martins Lane Hotel (Londen, UK), Café Zurich (Antwerpen), Ribs (Leuven).

Lien Degol is stiliste, onder meer in het Vitaya-programma 'In stijl met Lien'.

Lees het volledige artikel (externe link)

Rubriek: Waar eet?
Vlaanderen Vakantieland: Brussel Special

Verschenen in www.een.be op 18 12 2011. Citaat:

In de rubriek ''Waar eet?' gaat De Morgen elke week op zoek naar leuke tips van bekende mensen. Voor hun Brussel Special vroeg Vlaanderen Vakantieland een aantal bekende Vlamingen en overtuigde Brussel fans naar hun culinaire tips.

Deze restaurants werden uitgekozen:
Sushi Shop (door Eva Daeleman), François (door Chris Lomme), Frituur René (door Yves Desmet), Bar Bik (door Ann Reymen), Resto Henri (door Dirk De Prins), Le Vismet (door Fried'l Lesage), Comocomo (door Lies Lefever), Taverne du Passage (door Lukas Vander Taelen).

Bekijk de reportage

Le Taverne du Passage

Verschenen in brusselnieuws.be op 17 12 2011. Citaat:

"Omdat La Taverne du Passage van 16 tot 29 januari 2012 deelneemt aan de Veertiendaagse van de Elzas, zijn wij er alvast enkele winterse specialiteiten gaan uittesten. Als voorgerecht hielden we het bij een verdienstelijke hazenpaté (€12), die heerlijk pretentieloos werd gepresenteerd op de typische tavernebordjes van het huis, gevolgd door een zuurkool à l’alsacienne (€17,90). Deze werd geserveerd op het bord, met nog een extra portie in een koperen pannetje, lekker ouderwets allemaal."

Lees het volledige artikel (externe link)

Alle 5 Favoriet: Frank Van Passel

Verschenen in De Standaard Magazine op 26 11 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Frank Van Passel:
Dock's Café (Antwerpen), Taverne du Passage (Brussel), Le Vismet (Brussel), Café 't Werftje (Werfkaai 29, Zeebrugge), Taste of India (Heverlee).

Frank Van Passel is regisseur. Zijn nieuwe film 'Het varken van Madonna' loopt momenteel in de bioscoop.

Tafelen: Verrezen instituut
Taverne du Passage te Brussel

Verschenen in Weekend Knack op 07 09 2011. Citaat:

"In de nieuwe kelderkeuken staat chef Lucien Lissen, die al dertig jaar het daglicht nauwelijks zag. Zijn specialiteiten zijn : waterzooi (16,90 euro), paling in het groen (21,30 euro), vol-au-vent met mousselinesaus (16,90 euro), gebraden kip met witloof (17,50 euro). Wereldberoemd zijn de garnaalkroketten (13 euro). Het recept wordt angstvallig in de kluis bewaard."

Beoordeling keuken: 7/10. Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.