Pistolet Original

Restaurant Pistolet Original, Brussel

Adres:

Joseph Stevensstraat/Rue Joseph Stevens 24-26
1000   Brussel

Toon de ligging

Telefoon:

02 880 80 98

Faciliteiten:

Terras

Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 08:00 - 18:00

Pistolet Original in de media

Pistolet Original, Brussel

Verschenen in vierbordjes.be op 29 05 2016. Citaat:

Nadat de hamburger de laatste tijd door verschillende zaken opgewaardeerd wordt, is het nu ook de belegde broodjes die naar een hoger niveau worden getilt.

Pistolet Original combineert verse broodjes van artisanale bakker Yves Guns met gastronomisch beleg, gecreëerd door topchefs zoals Peter Goossens, Lionel Rigolet en Christophe Hardiquest.

Bruno Vanspauwen geeft deze broodjes alvast een topscore.

Lees het volledige artikel (externe link)

Concept Restaurant Awards 2014
Leaders Club Belgium

Verschenen in eigen redactie op 25 11 2014.

Op maandag 24 november vond in Horeca Expo de finale van de 'Concept Restaurant Awards' plaats. Deze competitie wordt tweejaarlijks georganiseerd door Leaders Club Belgium. Hierbij worden Belgische restaurantconcepten, die innovatief en trendy zijn, bekroond. Belangrijke aandachtspunten bij de evaluatie zijn food, inrichting, marketing en communicatie.

Uit alle ingeschrevenen werden 6 horecaconcepten geselecteerd: Bia Mara (Brussel), De Superette (Gent), Love Fish (Antwerpen), Pistolet Original (Brussel), Poule & Poulette (Antwerpen) en The Ribhouse (Gent). Deze 6 genomineerden presenteerden tijdens de finale hun concept aan een vakjury en het publiek.

Uiteindelijke winnaars werden:

  • Gouden Palm: De Superette, Gent
  • Zilveren Palm: Pistolet Original, Brussel
  • Bronzen Palm: Poule & Poulette, Antwerpen

Tijdens deze gala-avond werd eveneens een Innovation Award uitgereikt aan chef-kok Sergio Herman. Sergio Herman streeft in zijn restaurantprojecten steeds naar een totaalbeleving voor zijn gasten en is een inspiratiebron voor vele andere chefs en restaurateurs.

Pistolet Original, Brussel

Verschenen in cuberdon-macaron.be op 16 08 2014. Citaat:

"Kortom Pistolet-Original is meer dan broodjeszaak. Het is een eerbetoon aan één van onze klassiekers en voorbeeld van 'real food'. Je kan er op een toplocatie genieten van heerlijk krakende pistolets en kiezen uit subliem 'beleg' van grootmeesters als Hendrick Dierendonck en Julien Hazzard. Topchefs Pierre Wijnants en Freddy Vandecasserie leverden met plezier hun culinair advies en regelmatig zorgen gerenommeerde chefs voor een specifieke Pistolet-Original creatie waardoor de eenvoudige pistolets de eer krijgt die hij verdient."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Pistolet Original

/Rue Joseph Stevens

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.